| EmaS a întrebat:

Pentru cei iubitori de sex..., tin sa va informez ca exista categoria,, Dragoste si Sex, unde puteti sa discutati aceste probleme, nu intrati la cele sfinte!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga Ema, sunt multi care nu respecta categoriile si sunt si mai multi care nu au nici un respect fata de D-ZEU. Gandeste-te la urmatoarea ipoteza: Sexul e religia lor! Asta adora, asta venereaza asta propovaduiesc. Si atunci normal ca au postat intrebarile lor la categoria Religie. Lasa-i in pace. Din moment ce fac asta, unii intentionat, nu ai cum sa le mai faci tu educatia. In afara de faptul ca iti atragi oprobiul lor. Si va ajunge categoria de Religie, un alt front de "razboi" intre useri. I-ai avertizat, ignora-i, tu pune intrebarile tale, cine poate iti va raspunde si cu D-ZEU inainte.

39 răspunsuri:
| ExistaMosCraciun a răspuns:

@Ema, eu cred in Dumnezeu, dar ce faci tu e pierdere de timp si nu are nicio finalitate, prefer sa ma canalizez pe actiuni care duc undeva. Nu ai cum sa schimbi credinta cuiva, pana cand nu se lamureste el, iar tu nu faci decat sa stimulezi agresivitatea. Nu esti Aleasa sau ceva, asta nu e decat mandrie spirituala. N-o mai lua si tu personal, ca nu am nimic cu tine.

| EmaS explică:

Nyx
Daca unii chiar doresc sa cunoasca adevarul, noi care stim care este voia lui Dumnezeu, suntem datori sa le spunem.Sa stii ca daca ne rusinam de El acum, si El se va rusina de noi cand vom fi inaintea lui Dumnezeu si a ingerilor.Sa stii ca orice cuvant il scrii aici, iti va sta intr-o zi inaintea ta la judecata.De aceea eu spun oamenilor adevarul, chiar daca nu le place.Nu caut sa le plac lor, ci vreau sa plac lui Dumnezeu.

| ExistaMosCraciun a răspuns:

@Ema, atunci asuma-ti si reactiile lor. Nu e vorba de rusine, ca spre exemplu nu mi-e rusine sa zic ca m-am dus la Biserica, nu e nimic rusinos in asta...doar ca astea sunt reactiile si nu avem toti aceleasi valori. E alegerea fiecaruia daca crede sau nu, ziceam numai sa ii respectam si pe cei care nu cred, e alegerea lor.

| EmaS explică (pentru ExistaMosCraciun):

Dupa cum vezi eu nu jignesc pe nimeni, dar nu pot sa le spun ca este bine ce fac.Am datoria sa spun adevarul pe care l-am citit in Biblie, altfel, voi da socoteala.

| EmaS explică (pentru francesca89):

Doamne fereste, fata cred ca esti bolnava.Nu poti sa crezi ca mai exista oameni normali, cu principii? Si el este un bun crestin care are virtuti si calitati, nu are nevoie de lovituri de bici.Ce mi-a fost dat sa mai aud! Si de ce sa violeze o baba cand are ceva mai bun?

| francesca89 a răspuns (pentru EmaS):

Are ceva mai bun? esti sigura?
cea bolnava esti tu Emo.
Si un raspuns mai stupid de atat nu cred ca puteai sa dai.

| Marinush123456789 a răspuns (pentru francesca89):

Francesca esti o

| Marinush123456789 a răspuns (pentru francesca89):

ESTI o NESIMTITA! ai 22 de ani si vorbesti asa de urat cu o femeie mai mare decat tine, se vede ca ai fost nascuta la 7 ani.si sa te contrazic nu toti barbatii au nevoie de perversiunile alea idioate.Cum ai putea sa faci lucrurile alea ciudate cand cu aceleasi buze saruti Sfanta Cruce la Biserica sau iti saruti copii.Iti doresc sa ti se lumineze mintea sa judeci mai bine si cand o sa fii pe patul de moarte sa poti spune ca in viata ta ai fost o femeie serioasa si cu respect de sine

| francesca89 a răspuns (pentru Marinush123456789):

Inca o minte incuiata...bleahhh

Întrebări similare