Potopul a avut loc în 2370 î.e.n. Deducem, aşadar, că Iehova a făcut declaraţia consemnată în Geneza 6:3 în 2490 î.e.n. Pe atunci, Noe avea 480 de ani (Gen. 7:6). După douăzeci de ani, în 2470 î.e.n., s-a născut primul fiu al lui Noe (Gen. 5:32). Rămăseseră aproximativ 100 de ani până la Potop.
Toate sunt in traditie, daca nu stii de ce intrebi si daca nu vrei sa afli de ce intrebi, n-ai logica; stiu ca ai fost multumita de raspunsul meu dar nu si de sursa, asa e daca intrebi din doctor in doctor si nu urmezi niciun tratament mori cu zile si ai satisfactia ca ai mers la doctori atat
Asculta, nu stiu ce vrei, de ce esti asa critic, de ce nu mi-ai dat un raspuns credibil, nu leganat, si de la unul si de la altul. Oricum am apreciat efortul tau, si parte din raspuns, acu nu mai fi rautacios, fii bun, ca doar asa ar trebui sa fie colaboratorii crestini, nu iritati, plini de manie si sarcasm.
Da, este importanta marturia temeinica, in aceasta perioada, sub orce forma, doar sa fie depusa, si sustinuta.
DeProfundis99 întreabă: