| PorumbRodica1965 a întrebat:

Pentru cine doreste sa raspunda serios daca stie : In ce an a avut loc Potopul, si in ce an a fost anuntat Noe prin declaratia lui Dumnezeu? Cine nu poate sa fie prezent cu raspuns serios, sa stea deoparte si sa astepte informatia de la cei cu judecata sanatoasa documentati.si cu dispozitia de a comunica si-a respecta truda si a celor care au creat acest site, din consideratie.

Răspuns Câştigător
| ADN30 a răspuns:

Potopul a avut loc în 2370 î.e.n. Deducem, aşadar, că Iehova a făcut declaraţia consemnată în Geneza 6:3 în 2490 î.e.n. Pe atunci, Noe avea 480 de ani (Gen. 7:6). După douăzeci de ani, în 2470 î.e.n., s-a născut primul fiu al lui Noe (Gen. 5:32). Rămăseseră aproximativ 100 de ani până la Potop.

37 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns (pentru PorumbRodica1965):

Toate sunt in traditie, daca nu stii de ce intrebi si daca nu vrei sa afli de ce intrebi, n-ai logica; stiu ca ai fost multumita de raspunsul meu dar nu si de sursa, asa e daca intrebi din doctor in doctor si nu urmezi niciun tratament mori cu zile si ai satisfactia ca ai mers la doctori atat

| PorumbRodica1965 explică (pentru ADN30):

Unde ai fost, nu te-am vazut de mult pe site?

| PorumbRodica1965 explică (pentru besleaganicolaecosmin):

Asculta, nu stiu ce vrei, de ce esti asa critic, de ce nu mi-ai dat un raspuns credibil, nu leganat, si de la unul si de la altul. Oricum am apreciat efortul tau, si parte din raspuns, acu nu mai fi rautacios, fii bun, ca doar asa ar trebui sa fie colaboratorii crestini, nu iritati, plini de manie si sarcasm.

| besleaganicolaecosmin a răspuns (pentru PorumbRodica1965):

Eu sunt doar SINCER

| PorumbRodica1965 explică (pentru besleaganicolaecosmin):

Bine, apreciez.

| ADN30 a răspuns (pentru PorumbRodica1965):

Am fost mai ocupat cu alte forme...

| PorumbRodica1965 explică (pentru ADN30):

Da, este importanta marturia temeinica, in aceasta perioada, sub orce forma, doar sa fie depusa, si sustinuta.