A fost odata, o perioada, in care TPU era un site de "intrebari"... Dar hai sa nu fiu nostalgic, pun eu intrebarea: ce poate fi interesant?
Interesant este subiectul. Si invitatii.
Mulţumesc. Datorită ţie am urmărit emisiunea.
Ce impresie mi-a lăsat?
Că doi oameni raţionali - Emil Moise şi Remus Cernea - au încercat să-i facă să gândească logic şi să fie corecţi pe 5 religioşi (şi prezentatorul fiind creştin şi deloc imparţial) obtuzi, ignoranţi, nesimţiţi şi aroganţi. Zadarnic, fireşte. Majoritatea emisiunii cei 5 nu i-au lăsat să vorbească, au vorbit peste ei, au răstălmăcit realitatea, au încercat să schimbe subiectul, au insultat şi s-au victimizat. Tipic. Putem vedea astfel de comportamente şi erori de logică şi aici, pe tepeu. Se pare că nici vedetele ortodoxismului nu sunt mai breze.
Ca să-ţi reîmprospătezi memoria şi pentru cei care nu au prins emisiunea:
http://youtu.be/V08Le64Jv5E
Daca mi-ai dat si link-ul emisiunii e clar ca te intereseaza parerea mea. Ma asteapta o saptamana foarte incarcata dar o sa incerc sa scriu cateva cuvinte despre dezbatere. Dar nu promit. Stii cum e, mesajele spontane sunt mai usor de scris, aici insa trebuie sa ma gandesc sa rememorez ce am vazut, eventual sa accesez link-ul daca tot mi l-ai dat. Ori toate astea cer timp.
Emisiunea este pe sfarsite. Ca sa-i dau o sansa mai mare "intrebarii" de a nu fi stearsa o transform cu adevarat intr-o intrebare.
Ce impresie v-a facut dezbaterea? Dar invitatii, fiecare in parte?
DeProfundis99 întreabă: