Creaționismul creștin, apare în Vechiul Testament.
Despre Iisus se vorbește numai în Noul Testament!
Ce intelegi tu prin treime? O treime de la matematica stiu ca sunt 3 parti dintr-un intreg. Deci deci de-asta se spune ca Tatal este-n Fiul si Fiul in Tata deoarece Dumnezeu e unul care s-a "impartit" in trebuie partii egale ca putere si autoritate. Ce nu bagi la cap ca: Dumnezeu este unul care s-a impartit in treime. Sfantul Duh, a fost puntea dintre Tata si Fiu, iar acum este stalpul de legatura dintre noi si Dumnezeu.
Nu spune ci practic ni se ilustreaza in Biblie, Trinitatatea Divina. Un exemplu e chiar Botezul lui Isus. Dar desigur prima data trebuie sa accepti ca: Biblia descrie un fapt real si ca e cuvantul inspirat a lui Dumnezeu si pana acest lucru nu accepti nu vei accepta nici alte lucruri de o complexitate mai mare d.p.d.v duhovnicesc.
Eu ti-am raspuns la comentariu nu l-a intrebare.Practic termenul corect este incarnare asta a facut Dumnezeu s-a incarnat.
Marduk, Zarathustra, Vishnu Odin, Zeus sau Thor n-au creat nci cerurile, nici pamantul si nimic din tot ce se afla in ele.
Niciunul dintre acestia nu au parasit comfortul personal sa sufere si sa moara in locul meu. Niciunul dintre ei nu ma mantuieste. Doar Acela care m-a creat, ma iubeste si ma salveaza din pacat. Doar El ma iarta. Aceasta ma face sa Il iubesc si sa ascult de El. Pe dragostea Lui ma bazez eu in toate teoriile pe care le gasesc in Cuvantul Lui.
-)))) si inca e...
Doar virginele ii plac Seamana cu Allah la asta
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: