Iata ce spune Biblia, cea mai sfanta carte de pe pamant:
Coloseni 1, 16 --Pentru că intru Hristos au fost facute toate, cele din ceruri şi cele de pe pământ, cele văzute, şi cele nevăzute, fie tronuri, fie domnii, fie începătorii, fie stăpânii. Toate s-au făcut prin El şi pentru El.
Coloseni 1, 17--EL este mai inainte decat toate si toate prin El sunt asezate.
,, Eu si Tatăl meu una suntem" a spus-o chiar Fiul lui Dumnezeu.
Cum poate o scriptura FURATA dintr- o alta religie si apoi marasavita prin minciuni sa fie sfanta?
Tot ce este sfant vine de la Dumnezeu dar furtul si minciuna nu pot veni decat de la Diavol.
2 vorbesti fara sa ai proprietatea termenilor, Isus nu a fost uns niciodata ca sa devina un Hristos, si in Biblie nu este uns nimeni incat sa stim cine e Hristos, asa ca afirmatia ta este corecta numai in masura in care Domnul Christos =Domnul Nimeni.
3 Si eu (ca) Fiu sunt tot una (cu mine) ca tata, asta inseamna ca sunt un Dumnezeu?
Isus nu a susținut niciodată ca este egal cu Dumnezeu : "Păstrați în voi acest mod de gândire care era şi în Cristos Isus, cel care, deşi avea chip de Dumnezeu, nu s-a gândit la uzurpare, adică să fie egal cu Dumnezeu" - Filipeni 2:5, 6; Ioan 17:21, 22
Sigur ca nu! Asta o face religia crestina care il considera pe Isus Dumnezeu.
Rabinul Isus nu s-a gandit la uzurpare, la asta s-a gandit Lucifer, si acest Lucifer se recunoaste ca fiind Isus, in Apoc 22:16.
In plus de asta Isus Christos este slavit la Vatican cu numele de Lucifer
Uite aici:
https://www.youtube.com/watch?v=RGnHIbOIHgE