| Moisie a întrebat:

Pentru credinciosi
Oare cum se face ca atunci cand va dadeam exemple din Biblie precum ca Dumnezeul vostru este Lucifer, m-ati atacat mereu cu invective "crestinesti", iar acum cand va arat fimuletul facut la Slujba religioasa de Pasti de la Vatican. in care vedeti confirmata afirmatia mea precum ca Lucifer este "dumnezeul" vostru, taceti si nu ziceti nimic, nici nacar nu va cereti scuze ca m-ati jignit?
Este asta crestineste?
Sau este crestineste numai sa minti si sa prostesti oamenii cu credinta in falsul Christos numit si Lucifer?

7 răspunsuri:
| milan9 a răspuns:

Tu esti NECRESTIN, ti-am mai spus. Ia si citeste SFANTA SCRIPTURA ca sa iti dai seama ca ceea ce spui tu aici sunt doar aberatii... Pacat de sufletul tau.

Adresandu-te unei tari in care 99% sunt familii crestine, ce pretentii mai ai tu atunci? Sa ne treci la iudaism? Vrei sa ne "tai împrejur"? pe toti?
Care este scopul acestei propagande anticrestine continue?

Noi crestinii traim vremuri de PERSECUTIE mai rele ca niciodata...

| Moisie explică (pentru milan9):

Ti-am mai spus ca o scriptura FURATA si interpretata in mod mincinos, nu poate fi SFANTA decat in religia Diavolui!
Mai pacat de sufletul tau ca ai ajuns sa ti-l vinzi falsului Christos numit si Lucifer.
Ma adresez unei tari ci doar unor tineri care traiesc in tara in care prostia este incurajata de guverne de ticalosi puse pe furt, care tine lumea in bezna prostiei doar ca hotii care va jefuiesc in loc sa va guverneze, sa poata fura mult si in liniste.

| forallatlantis a răspuns:

Poti sa-mi arati si mie acele versete de care pomenesti? Un link spre discutii mai vechi sunt suficiente.

| Moisie explică (pentru forallatlantis):

Care link te intereseaza, ca am sute in "bagaj"?
Il vrei pe ala in care vedem ca in Biserica Crestina Isus Christos este slavit cu numele de Lucifer?
uitel:
http://www.youtube.com/watch?v=0IgdzyMNfjw

Daca vrei altul sa-mi spui care!

| forallatlantis a răspuns (pentru Moisie):

In intrebarea ta initiala spuneai "cum se face ca atunci cand va dadeam exemple din Biblie precum ca Dumnezeul vostru este Lucifer". Daca poti furniza acele versete inca odata, as fi interesat sa le citesc.

| Moisie explică (pentru forallatlantis):

Ma ingrijorezi!
Adica cunosti foarte bine linkul in care la Vatican Isus Christos este slavit ca Lucifer si mai cunosti si versetul din Apoc 22:16 in care Lucifer/Luceafarul in romana, recunoaste ca se va naste ca Isus, si tu ma intrebi care sunt acele exemple?
Ma asteptam sa fi macar atat de inteligenta incat sa intelegi niste lucruri de o simplitate pe care si un copil de 5 ani le-ar intelege!
Crezi ca la Vatican in Basilica Sfantu Petru, cand i se spune Lucifer in loc de Isus Christos, se vorbea despre rimel si ruj?
Sau la cultura ta minima nici atat nu stii ca "dumnezeul" religiei crestine este Isus Christos, asta desi ai in fata nasului tau dovada ca si la Vatican el Christosul este slavit ca fiind Dumnezeu la fel ca si la biserica ortodoxa din Broscauti!

| forallatlantis a răspuns (pentru Moisie):

laughing, din nou o dai in balarii. Pur si simplu te-am intrebat care sunt acele versete pe care le dadeai exemplu cum ca Dumnezeu este Lucifer, iar tu incepi cu acuze, jigniri si judecati de valoare.
Arata-mi un verset biblic unde este pomenit Lucifer.
Nu ai nici o dovada ca la Vatican este slavit Lucifer. Atat timp cat este pomenit in slujba, dar nu vi cu transcrierea si traducerea a ce spune acolo, nu am nici o convingere, este doar o supozitie de-a ta. Pur si simplu te-ai cantonat ca ai auzit pomenit un nume si atat, dar nu stii in ce context este spus.
Ai reusit sa tragi o concluzie deosebita din "Eu sunt rădăcina şi odrasla lui David, steaua care străluceşte dimineaţa.". Daca ai reusit sa faci asocierea ca Isus este Luceafarul (desi se pomeneste de steaua de dimineata), sper ca te-ai si gandit ca este o radacina de copac, doar scrie clar ca este "radacina", fara sa mai conteze ca urmeaza "odrasla lui David".
Sunt curios daca citesti cateva versete mai sus "Eu sunt Alfa şi Omega, cel dintâi şi cel de pe urmă", ai sa reusesti sa ti-l imaginezi pe Isus, un abecedar grecesc, sau un rand asemeni celor de pe vremea lui Ceausescu in care in mod miraculor Isus este si primul la rand si ultimul? laughing