| pzh2000 a întrebat:

Pentru crestini: ce credeti neamul omenesc va mai ajunge vreodata la cinstea care ne-a dat-o Dumnezeu la inceputul lumii( Adam vb cu Dumnezeu cum vb noi oamenii intre noi). vom mai reveni vreodata de unde am cazut? dau funda pentru cea mai buna explicatie. Sarbatori fericite si numai binehappy

5 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

Adica primitivi? Sa ne omoram cu pietre? Sa credem ca exploziile sunt provocate de un zeu? Romania are toate sansele.

| AndyIQ a răspuns:

Adam si Eva vorbeau cu Dumnezeu fata in fata asa se spune iar atunci cand Dumnezu a vazut ca omul pe care l-a creat este pacatos s-a retras si vorbesc cu el doar cei cu credinta.
Eu cred ca daca oamenii s-ar schimba vor dobandi acea cinste!
Bafta!

| alexandra5251 a răspuns:

Nu se va intampla asta pentru ca oameni devin din ce in ce mai rai si se lasa influientati de mass-media care este doar un pion al celor ce sunt in spatele a tot ce se intampla in lume:saracie,razboi,omoruri,avorturi, incalzirea globala, chiar si cei care au premiul nobel pentru pace nu sunt atat de pacifisti ci doar vor sa dea impresia ca sunt asa.Fi atent tot ce scrie in cartea apocalipsei, a Sf. Ioan Teologul se va intampla fie ca vrem sau nu vrem iar cei din ascuns stiu asta bine.

| AlexutsSsa96 a răspuns:

Nu cred ca ne vom intoarce la timpul ala, deoarece toata lumea s-a intors cu fundul in sus. Copii din zilele acelea era altfel, nu stiau nimic, pe cand acum e o simpa destrabaleala. Sper ca explicatia mea o sa-ti foloseasca la ceva :*.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spre asta tindem. dupa atat cadere sa ne inaltam iarasi fiindca el ne-a ajutat mereu si o face.el stie cat de groaznic am cazut si cat de jos.