Asta nu e ceva, rar, ideea superioritati satanismului fata de crestinism e des intalnita, mai ales la satanisti spirituali eu asa ii recunosc.
Asta doar in cazul celor teisti, cazul laveyenilor asta nu exista.
Parca spuneai ca nu exista Dumnezeu. Daca nu exista Dumnezeu, nu exista nici spirit. Acuma tu ne spui sa ne dezvoltam spiritual? You don't make any sense at all.
Pun pariu ca te opresc crestinii pe strada sa te hartuiasca. Hai ca devii penibil. Haha. Auzi. Il hartuiesc crestinii. Bai cap de tabla. Noi suntem o religie libera pentru ca nu ne pasa daca tu crezi sau nu. Esti crestin daca vrei sa fii crestin. Si aflii ce e de aflat, din nou, daca vrei. Nimeni nu te arde pe rug daca nu esti crestin.
Tu esti cel care e frustrat si considera ca a gasit adevarul absolut si toti ceilalti sunt indoctrinati. Tu esti cel ce invadeaza fara drept de apel credintele celorlalti. Tu esti cel ce nu e in stare sa respecte si sa inteleaga si sa accepte ca oamenii sunt diferiti si au conceptii diferite.
Daca tu esti indobitocit, lasa-ne si du-te unde vezi cu ochii. Nu-ti plac crestinii. Foarte bine. Now leave. Go away.
Si ddoar ca o idee: ateismul si satanismul nu au multe in comun. Deci pana si numele tau reflecta inteligenta ta.
Daca fumezi, sa stii ca in iad o sa trebuiasca sa te lasi. Nu ca nu ai avea de unde sa le aprinzi. Doar ca nu ai chioscuri la colt de cazan. Doar ca sa stii.
Daca cineva iti spune sa fii mai bun, caci daca esti rau vei ajunge in iad, asta e pentru ca te iubeste. NU TE AMENINTA. Pentru ca voi intotdeauna ati inteles totul gresit. Si acuma urlati pe strazi invatatura voastra gresita.
V-am studiat de ceva vreme, si chiar imi pareti amuzanti. "Vrem in iad". Ei bine asta nu va fi o problema. Tu chiar crezi ca Lucifer o sa te ia in ceata lui de diavoli? Trezeste-te. Diavolii nu se tocmesc. Esti amagit. Si invatat prost pe deasupra.
''Si asa nu am la ce sa ma astept de la voi.'' - Domnul Aroganta.
Sunt mai multe tipuri de satanism. :3
Este doar o alta credinta. Si e ok. Am prieteni satanisti. Sunt ok. :3
Eu una, m-am saturat sa judec ce cred altii si sa fiu judecata.
Asta te-am intrebat eu. Ce faci? Repeti intrebarea mea?
Eu te-am intrebat ce crezi ca este un satanist. unde e raspunsul?
Am zis ca nu exista dumnezeu iudeo-crestin.E o diferenta.
Ocolesti intrebarile mele. Am inteles. In regula, relizezi ca m-ai intrebat ce cred ca este un satanist. Nu ce este un satanist. Astfel, nu ai cu ce sa ma contrazici, chiar daca raspunsul meu nu se va ridica la inaltimea asteptarilor tale.
Deci Biblia dupa care te ghidezi tu se numeste Biblia Satanica si a fost scrisa in 1969. De-a lungul timpului au existat doua forme de satanism. Cel traditional si cel modern. Precum curentele literare.
Satanismul Traditional care se preocupa de venerarea lui Satan și de schimbarea evolutiei noastre și a societatilor in care trăim - creand, de fapt, o nouă specie umana si o civilizatie care sa corespundă acestui nou tip de fiintă umană.
Satanismul Modern care promovează individul și nu faptul ca omul este nesemnificativ, slab și dependent de supranatural. Ei considera ca apartenenta de supranatural și implicit de o Biserica, presupune mult prea multa bataie de cap avand in vedere ca "Nimic nu este real (Totul este permis)" (Phil Hine, Magia Haosului). Satanistul Modern nu neaga munca stramosilor nostri precum face un fanatic, ci el imbratisează fiecare idee valoroasă, cultura și magia, dar refuză sa fie condus de legile unuia ca Iisus. e aceea satanistii de astazi vi se par asa de prietenosi. Pentru ca ei isi venereaza propria persoana, se considera importanti, cred ca totul e permis si se ocupa in principal de fericirea lor, imbratisand, cum am spus, orice idee umanista.
Asta este satanismul. Acum, raspunde la ce te-am intrebat. Si incearca sa abordezi problemele pe care le-am pus. Succes.
Exista un anumit ritual pe care daca il faci, esti satanist.
Si esti Dedicat lui Satan :]
Nu te poti astepta la absolut nimic de la un pustii de 10 ani:
Uite aici primul cont a lui:http://www.tpu.ro/utilizator/vtba al doilea http://www.tpu.ro/utilizator/aabazg aici cica era crestin si asta e ultimul.
In orice caz am observat ca combina mai multe tipuri de satanism.
Imi place cum gandesti, insa ". Pentru ca ei isi venereaza propria persoana" Nu e prea adevarat aici..Adica noi ne dezvoltam spiritual cu ajutorul Lui Satan si il luam ca un Tata.Probabil Laveyan crede ca este doar un "arhetip" si aici ne bagam in alta parte.Nu inteleg prea bine satanismul Laveyan ce e sincer...aia sunt ori ateistii ori satanistii adevarati.Precizez ca eu practic satanismul traditional.
Cu ce sa ma documentez, cu povesti? Nu am nevoie. Crestin, hindus, rastafarian sau satanist tot una, basme inventate(de ciobani... pentru oi).
Ciobanul e Dumnezeu. (desi e cam vulgar spus) Oaia esti tu. Oaie neascultatoare ce esti, treci inapoi in turma ca te pierzi si mori. Ti s-a dat intelect sa primesti adevarul nu sa-l descoperi. Nu mai crea adevaruri fantastice despre explozii creatoare si despre creatie autonoma si revino in realitate.
Tu esti creatura. Cum sa fie creatura creator? ''Hai tata, sa-ti arat mosia pe care ti-am facut-o cind nu eram in viata...'' Păi cum să fie creatura creator?
Isi bat crestinii joci de tine .Si satan ce face? De ce nu te ajuta? Nu conteaza ca sunt crestini sau nu.Prosti sunt din toate cultele.
Nu pot sa cred ca e tot el tocmai a devenit de un infinit de ori mai amuzanta intrebarea
)))))))))))
Ala nu e primul cont DELOC.
Am mai avut unu inainte de ala.
))))))))de fapt iehova este o oaie si noi suntem ciobanii
marinelamarin întreabă:
JustMe17 întreabă:
Dairou întreabă: