Bineanteles ca nu.Eu Il cunosc pe Isus, Ii cunosc privirea blanda si Glasul.Cei ce sunt ai Lui nu merg deloc dupa un strain.
Crestinii nu cred in Isus ca asa le-a zis cineva, ci cred in El pentru ca L-au cunoscut personal. Pentru ca au primit raspuns la cererile si rugaciunile lor.
De ce vorbesti tu in numele meu? Ce cunosti tu viata mea? Stii tu cum l-am cunoscut eu pe Isus Hristos?
In Iran, India si alte tari asemanatoare cu acestea se fac evanghelizari. Oamenii se intorc la Dumnezeu, ei aud Cuvantul nu-ti face griji pentru ei, fa-ti pentru tine ca ai libertatea de a fi cu Hristos dar dai cu piciorul. Ei sufera pentru El si tot nu se lasa de credinta ce le-o da Dumnezeu.
http://www.youtube.com/watch?v=ToSkHy09004
http://www.youtube.com/watch?v=DfaqnV1su4c&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=lrqXlMbPAuo&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=mb-gtTaDM18&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=qKyNhg5AoPs&feature=related
Deci fii fara grija!
Sunt ferm convins ca nu ai iesit cu el la o cafea...l-ai cunoscut mai intai prin parinti (tie ti-au povestit de isus, mie de harap alb), dupa care l-ai cunoscut prin preot/pastor. la un moment dat ai avut o revelatie sau un necaz. revelatie...m-as mira. ramanem pe necaz. i-ai multumit lui isus sau lui dumnezeu pentru ca ti-a dat puterea de a trece peste momentele grele. ok. inteleg. ii atribui lui starile tale de bine. dar necazul, cui i-l atribui? sau de ce l-a perims?
Tu si toti cei care se declara atei sunteti dovada vie ca nu se poate crede in Cineva din spusele oamenilor. Da e adevarat oamenii mi l-au prezentat pe Isus,dar sa stii ca nu mi l-au prezentat in forma corecta,nu cum este El de fapt.
Eu mi-am dat interesul sa il cunosc pe deplin si daca El a vazut ca vin inaintea Lui cu credinta si cu o inima sincera,normal ca mi s-a descoperit,treptat. Dar eu de mica il iubeam nu stiu cum sa iti explic,dar de mica simteam ceva in interiorul meu,o dragoste puternica pentru El,daca iti arat Biblia mea este plina de semne in care de mica imi declaram dragostea pentru Isus Hristos!
Daca tu nu te apropii de El cu credinta in veci nu o sa ti se descopere. Asa cum tu ai conditii,asa si El are conditia de a crede fara sa vezi.
Am avut si revelatie si necazuri,iti repet nu vorbi fara sa ma cunosti,nu stii cu cine stai de vorba,deci nu stii viata mea,nu stii traiul meu.
Dar cel mai imporatant lucru nu stii cate am facut prin CREDINTA si la cate am renuntat pentru Isus Hristos.
Daca era sa nu existe nu crezi ca in ziua de azi as fi platit un pret foarte scump pentru ce am facut? Pentru ce am renuntat?
Si tine minte un lucru Credinta NU se IMPUNE,ci de DOBANDESTE!
Credinta nu se vinde,nu se cumpara,ci ti-o da Dumnezeu, daca i-o ceri, nu omul.
Dumnezeu e SINGURUL care poate da credinta.
Este o conditie cel putin ilogica. daca am putea vedea sunt sigur ca toti ar fi crestini. toata lumea ar crede. ar fi in avantajul tuturor. pentru ca ar putea sa "ne pastoreasca" cum trebuie si noi l-am asculta. nu te cunosc, ce-i drept. dar uite, de exemplu, eu ateu, daca ajut pe cineva, ajut pentru ca asa consider eu de cuviinta, in niciun caz nu o fac pentru a ma vedea nu stiu ce zeitate, sfant etc. si am o intrebare, vreau sa vad daca macar aici ne punemde acord. in procente, cati dintre crestini, indiferent de cult (ortodocsi, catolici, penticostali, adventisti etc) sunt ipocriti? plus ca nu imi place cum considera majoritatea un ateu. ok, nu am niciun dumnezeu, dar poate sunt cu mult mai bun decat majoritatea crestinilor. sau nu. din cate stiu eu, dumnezeu nu le-a dat dreptul de a judeca, corect?
Orice padure are uscaciunile ei. Crede-ma ca si pe mine,chiar crestini,au incercat sa ma darame din multe puncte de vedere,dar nu au reusit caci eu am avut credinta in Dumnezeu.
Dumnezeu nu se lasa batjocorit,si pe El nimeni nu il poate insela si minti,cei care fac lucruri bune doar pentru a-i vedea cineva aia se inseala si se mint singuri,cu adevarat isi vor lua rasplata!
Da sunt unii atei,dar f putini care sunt buni,chiar pe site-ul asta majoritatea nu stiu decat sa te jigneasca si sa isi bata joc de tine. Din cate vad,sper sa nu ma insel,tu esti un om mai deschis decat ceilalti.
Eu am o parere proasta,nu despre atei,ci despre oamenii care nu sunt oameni!
Nu conteaza religia,conteaza sa stii sa respecti persoana din jurul tau si sa o ajuti,multe din aceste lucruri tin de educatie.
Eu nu pot decat sa iti spun ca imi doresc ca Dumnezeu sa se descopere tuturor oamenilor,dar stii care este problema? Problema e ca Dumnezeu nu vrea sa se descopere cum vrea omul,adica sa vina la El sa vorbeasca cu El,lucrul asta se poate,dar numai daca mori, trupul tau ca si om, nu rezista in fata Maretiei si Slavei Lui.Trupul tau pacatos nu rezista in fata Sfinteniei Sale!
Mai este o posibilitate prin care Isus Hristos se descopera si anume sub forma de lumina, dar o lumina foarte alba si foarte puternica!
Doresc ca Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa te ajute sa crezi in El!
Dovada? vreti dovada si totusi il criticati pe toma necredinciosul pentru ca nu l-a crezut pe isus ca a inviat, asa-i?
Tu nu esti Isus
pai arata dovada
uite ca in acest caz sunt ca Toma deci arata dovada
Te abati de la subiect nu am spus ca sunt isus, nu am spus ca nu sunt. te-am intrebat daca m-ai crede. (pentru ca a refuzat sa demonstreze romanilor a fost rastignit) deci...esti crestin, asa-i?
Da
Serios? Isús/Iisús s. propriu m. ( definitia dexului) sunt acceptate ambele forme ca fiind substantiv propriu... un mic joc de cuvinte. e diferenta mare intre...magar si mmagar?
Ma gandeam ca ai chestii mai divine de facut decat sa pui intrebari pe TPU, Prea Fericitule.
Ortodocsii scriu Iisus. (si da, se scrie ortodocsi daca ai de gand sa ma corectezi)
mentholinks întreabă: