| axll a întrebat:

Pentru crestini: daca eu v-as spune acum ca sunt isus, m-ati crede?

Răspuns Câştigător
| Shaoran a răspuns:

Daca imi transformi apa in vin, ma mai gandesc.

31 răspunsuri:
| Esperança a răspuns (pentru axll):

Orice padure are uscaciunile ei. Crede-ma ca si pe mine,chiar crestini,au incercat sa ma darame din multe puncte de vedere,dar nu au reusit caci eu am avut credinta in Dumnezeu.
Dumnezeu nu se lasa batjocorit,si pe El nimeni nu il poate insela si minti,cei care fac lucruri bune doar pentru a-i vedea cineva aia se inseala si se mint singuri,cu adevarat isi vor lua rasplata!
Da sunt unii atei,dar f putini care sunt buni,chiar pe site-ul asta majoritatea nu stiu decat sa te jigneasca si sa isi bata joc de tine. Din cate vad,sper sa nu ma insel,tu esti un om mai deschis decat ceilalti.
Eu am o parere proasta,nu despre atei,ci despre oamenii care nu sunt oameni!
Nu conteaza religia,conteaza sa stii sa respecti persoana din jurul tau si sa o ajuti,multe din aceste lucruri tin de educatie.
Eu nu pot decat sa iti spun ca imi doresc ca Dumnezeu sa se descopere tuturor oamenilor,dar stii care este problema? Problema e ca Dumnezeu nu vrea sa se descopere cum vrea omul,adica sa vina la El sa vorbeasca cu El,lucrul asta se poate,dar numai daca mori, trupul tau ca si om, nu rezista in fata Maretiei si Slavei Lui.Trupul tau pacatos nu rezista in fata Sfinteniei Sale!
Mai este o posibilitate prin care Isus Hristos se descopera si anume sub forma de lumina, dar o lumina foarte alba si foarte puternica!
Doresc ca Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa te ajute sa crezi in El!