Eu am fost de câteva ori aproape de moarte. Nici o secunda nu m-am rugat. Deci argumentul tău e invalid.
Fii calma ca si voi crestini cand e vorba de moarte va grabiti la doctor, acuma cu definitia familei logic ca e dintr-un barbat si o femeie ce e rau in definitie? daca voi crestini sunteti asa buni de ce va comportati asa?
Si ce demonstratii mai vrei ma? ca pamantul se invarte in jurul soarelui si nu invers? ca aa calda ezista de mult si nu e inventata? ca ezistenta poate fi o iluzie si noi traim o mare minciuna, ori ca prostia ezista si ma uit chiar acum la ea, are si un nume?
" ca ezistenta poate fi o iluzie si noi traim o mare minciuna"
Too much Matrix.
Pentru atei(aia care-s cu stiinta): poti sa-mi demonstrezi ca s-a produs bigbang-ul? ca eu n-am vazut cu ochii mei asta si nu cred...
Parca ti-am mai explicat: Ateii nu sunt savanti. Unii dintre ei aleg stiinta ca o alternativa la explicatiile bisericii.
Ok. nu o sa va inteleg niciodata. nici nu am cum.
"eu n-am vazut cu ochii mei asta"... deci nu accepti nici varianta religioasa cu zei nu? Nu ai vazut cu ochii tai un zeu care sa creeze ceva deci nu poti sa accepti nici varianta respectiva.
Vezi aerul? Nu? Dar crezi in el?
Uite dovada Big Bang-ului:
http://www.descopera.ro/dnews/6503868-universul-dezvaluit-intr-o-imagine
Ce doamne aveti Bigfoot nu exista! Credeti ca ar crea Dumnezeu asa uratanii =]]] cum ar fi Mothman, Stick Man, Blody Mary etc?
Daca si astia ne-ar chinui atunci ce ar fi?
iEmonel întreabă: