1)Nimic.
2)O trezire spirituala.
3)Se termina semestrul 1 asa cum zice Vladut.
4)Ne pregatim pentru sarbatorirea Nasterii lui Domnului.
5)Nimic.
6)Ce s-a intamplat si acum vreo doi ani prin mai.
7)Ce s-a intamplat acum vreo 12 ani parca.
8)Nimic.
Posibil sa se intample ceva dar nu cred ca va fi Sfarsitul caci,daca Iisus nu stia cand va fi Sfarsitul,cum sa stiim noi niste oameni care toti impreuna nu facem cat Iisus, nici spiritual, nici rational?
Suntem infimi in comparatie cu Iisus, daca e sa o luam asa.
Si daca s-ar intampla ceva, nu voi muri.Caci,e Cineva care isi tine palma peste mine si peste multi.Hai si tu sub palma Lui, e dragut, e caldut, e foarte tare.
O zi buna!
Din punct de vedere biblic, doar Dumnezeu stie ce va fi. Sfarsitul lumii va fi pentru ca semnele sunt dar nu atunci, poate fi oricand.Matei24:3-14
Nu te uita la Matei ca nu acolo scrie.Citeste in geneza la legamintul lui Dzeu cu Noe 9:9.Asta pentru cei care cred.Ca urmare a ceea ce scrie in geneza si din pctul crestinilor nu ar trebui sa se intimple nimic atat timp cit Dzeu isi tine promisiunea facuta.Si nu te lua dupa cine spune ca zis ca nu mai da potop cu apa.A spus .....nici o faptura nu va mai fi nimicita de apele potopului si nu va mai veni potop ca sa pustiasca pamintul.De ci spune destul de clar nu potop de apa nici altfel de potop sa nimiceaca pamintul.Scuze ca am raspuns desi nu sint religios.Pe de alta parte nici o autoritate de stat nu a spus ca ar veni ceva sau ca ceva sar intimpla.Bine ca nici daca ar fi asa nu ne-ar spune.Ce se aude sint teoriile unora ca interpreteaza anumite documente din pctul lor de vedere.Eu din ce stiu si vad multi oameni deja au provizii de hrana apa unelte etc.Pai ce magazinele nu trebuie sa isi vinda produsele sa faca milioane.
Vine Craciunul:X. Daca te gandesti la sfarsitul lumii stai linistita nimeni nu stie cand va veni decat Dumnezeu:d
Crezi ca o sa se intample aberatii? http://www.google.com/......tp?/imgres
@Thunderstruck )))) ai dreptate. Am citit atat de multe intrebari despre sfarsitul lumii si alte prostii in cat am ramas fixata pe 'aberatii' cand vad 21.12. 2012
1. va fi sfarsitul semestrului 1 al anului scolar 2012-2013.
2. Daca te referi ca vine sfarsitul lumii, uita-te te rog frumos in Scriptura la Mtaei 24, 4-42.
Absolut nimic nu se va intampla! Despre sfrasitul acestei lumi singurul care stie ora si ziua e doar Dumnezeu el a creat lumea doar el poate sa stie.Biblia spune ca nici macar Isus Cristos care este fiul sau nu stie aceea zi cum ar putea niste simpli oameni sa stie?
Stai linistit, nu se intampla nimic! citeste in Biblie Matei 24:42... Doar cateva lucruri se intampla. se termina scoala, si vine Craciunul.
SIsi321j întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: