| Inferno a întrebat:

Pentru crestini: Voi chiar sunteti de acord cu acest utilizator crestin : scumpik45? Uitati ce afirma: "Nu sunt gresite.Cica stiinta e "sfanta". Stiinta care se refera la cum s-a format Pamantul acum miliarde si miliarde de ani(siiiiiigur ca da) e un mare, mare rahat, fara suparare.Nu au ei de unde sa stie de cand e Pamantul, fratioare.Biblia e sfanta aici, nu stiinta c*rului, care e o mare prostie, aiureala si alte lucruri frumoas" Cand afirmi ca stiinta este un **** pentru ca tu nu intelegi cum au stabilit varsta Pamantului... Tin sa spun ca varsta rocilor se poate vedea cumetoda carbonului radioactiv. Voi, crestinii, chiar impartasiti aceiasi mentalitate? Chiar ii dati dreptate acestui utilizator?

26 răspunsuri:
| Thunderstruck a răspuns:

O aiurita, am avut de-a face cu ea si nu prea o duce capatana.

| RAY a răspuns:

Si tu isi pierzi timpul degeaba ca gaia altceva nu ai de facut? lasa-i sa creada n ce vor ce imi pasa mie ce crede aia cum e pamantul prin asta castigi ceva scopul vietii este sa faci banii nu sa stai degeaba pe net vorba aia timpul inseamna banii

| Inferno explică (pentru RAY):

Ma relaxez dupa ziua de ieri.

| RAY a răspuns (pentru Inferno):

Te inteleg inferno cu astia nu ajungi nici unde, zi-mi e bine sa ai o asigurare de sanatate?

Daca stai pe TPU si-ti consumi nervii cu toti utilizatorii da. O asigurare de sanatate e obligatorie.

Stiu, eu ma refer in general

Aa. Da poate fi folositoare. Pana acum nu m-am gandit sa-mi fac asa ceva.

Tu nu ai de la stat asigurare? sanatatea = viata

Da parca poti sa-ti mai faci una suplimentara, nu?

Amice eu n-am nici una, n-am cotizat cativa ani si acum m-a pus la plata faza e fac seral si am gratuitate

| unbaiatanonim a răspuns (pentru RAY):

Stiti ca faceti offtopic amandoi si riscati BAN, nu?

| Seby90 a răspuns:

Pai cam asa sunt majoritatea crestinilor, si oamenilor religiosi. TUna pentru ca s-a suparat dumnezeu. Sunt ignoranti, si nu le pasa. Nu isi pun intrebari decat ce machiaj mai imi cumpar sau alte aberatii.
Daca au o intrebarea gasesc raspuns in biblie, nu sunt multi cei care isi pun intrebari, pentru ca daca isi pun intrebari devin atei instant.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am obosit sa imi pun intrebari de genul asta. Sunt credincioasa si tocmai de aceea ma tin departe de tot felul de teorii. Omul cauta mereu dovezi acolo unde ele nu exista. Pe mine una nu ma pasioneaza. Am invatat sa ma gandesc ca exista undeva un echilibru intre stiinta si religie, sau cel putin ca totul se intampa cu un scop. Tot razboiul asta are scopul de a face diferenta dintre crestinii adevarati si cei influentabili.
Credinta, inseamna sa crezi in ceva fara sa ai nevoie de dovezi. Credinta e sfanta. Daca stiinta cauta dovezi pentru orice nimic(a carui cunostinta de cauza nu ne face viata mai buna), nu este o credinta, deci nu e nici pe departe sfanta.
Asta e parerea mea, cu riscul de a supara pe unii.

| Genessis a răspuns:

Eu,una cred in Biblie.Nu are sens. Dumnezeu exista, or sa vada ei odata si odata.Si daca stam sa ne gandim, stiinta de unde a aparut? Tot Dumnezeu a creat-o.Tocmai si de aia se numeste credinta, pentru ca trebuie sa crezi, dar cum sunt unii oameni, nu cred nimic pana nu au dovada in fata.

| scumpik45 a răspuns (pentru Genessis):

Exact! Eu nu spun ca stinta e de rahat, ci modul in care au perceput-o omanenii ce se numesc "de stiinta" e de rahat.In fine, fiecare a inteles ce a vrut din ce am spus.

| Inferno explică (pentru scumpik45):

"modul in care au perceput-o omanenii "
Care perceptie a oamenilor asupra stiintei este gresita?
Da-mi un exemplu pe care tu il consideri "de rahat".

| scumpik45 a răspuns (pentru Inferno):

Hai gata, chiar nu mai am chef sa ma intind la vorba cu tine laughing laughingSincer, imi explodeaza creierii cand citesc ce scrii si chiar nu e sanatos pentru nimeni sa se enerveze din orice chestielaughingNu sunt de acord cu oamenii de stiinta in aproape nimic.Adica atunci cand se contrazic cu crestinii,"dovedindu-le", cica, ca tot ei sunt mai buni.Cand am spus ca nu sunt de acord cu stiinta, am gresit, nu sunt de acord cu oamenii de stiinta.Adica nu sunt de acord cu ce a devenit stiinta...In fine, nu mai am chef sa mai discut cu tine despre nimic. Cearta-te cu altii.

| scumpik45 a răspuns:

Ce ar fi sa intreb si eu asa:voi chiar snteti de acord cu Inferno, ca uite ce spune! Esti patetic asta e site de pareri, daca nu ti-ai dat seama

Chiar te rog sa spui asta.

Nu,nu o s-o fac pentru ca nu ma cobor la nivelul tau de creierwinkingwinking

Bine, te las sa bati campii.

A, pai ai 13 ani de aia nu intelegi nimic. De ce nu spui asa ca asi fi coborat la nivelul tau de inteligenta, asa ce sa intelegi tu?

Draga,eu pot sa am si doi ani, dar pot fi si de 100 de ori mai inteligenta ca tinewinkingNu conteaza varsta laughingDegeaba esti mai mare, daca golul din capul tau lasa de doritwinking

Se vede ca esti mai intleigenta. Pana si expresiile astea.

Mda...laughing Bine ca esti tu destept.In fine, de la religie si stiinta am ajuns la inteligenta.Nu mai conteaza.Hai gata cu cearta ca oricum nu ne vom pune niciodata de acord cu ceva...Si poti comenta cat vrei la raspunsul meu(ma astept la asta din partea ta).

| BAPHOMET a răspuns:

Nu,cred mai degraba in stiinta, adica in ceea ce este concret si demonstrat decat in baliverne. Eu una nu cred in dumnezeu pentru ca mi se pare o maaaare pacaleala politica de control al maselor