Si noi te salutam pe tine.Suntem fericiti sa te avem printre noi! As dori ca toti sa ne aducem aportul la aceasta categorie,si toti impreuna sa facem o atmosfera placuta, sa intrebam si sa primim raspunsuri, sa cercetam si sa devenim un pic mai buni!
El este din vesnicie in vesnicie Dumnezeu.Este o fiinta eterna nu are nici inceput nici sfarsit.El este pretutindeni.
Zuzu mai uita-te din cand in cand si la termenul de valabilitate scris pe spatele tau.
@Ecea
http://dexonline.ro/definitie/filozof
,,si cu asta vreau sa inchei acest razboi intre credinciosi si necredinciosi,,
razboiul asta nu o sa se termine niciodata...
D-zeu a dat destule dovezi ca exista. Zici tu. )) buna gluma asta, pai si zeii antici, Zeus, Marte, Afrodita, Ra etc. au dat destule dovezi ca exista ca altfel nu mai credea lumea in ei. Din pacate veti descoperi prea tarziu ca nu exista d-zeu.
Exact cum spuneam, toti manelistii analfabeti sunt credinciosi.
Arata-mi si mie in dictionar te rog cuvantul : "deie" si "filozofi"
Cine te-a pacalit ca dupa ce mori o sa te intalnesti cu Dumnezeu? Nu are cum sa fie nici bun dar nici rau din moment ce este o entitate.
Hail satan!
Bravo ma...si ce vrei sa zici cu postul asta ca nu vad intrebarea
o zi buna!
Eu sunt cu stiinta exacta la mine ori e negru ori e alb, nu e gri niciodata! Eu nu zic ca nu cred, dar stiinta da explicatii logice, religia? din pacate nu da nimic concret si se incurca in vorbele lor, iar stiinta vine si darama tot cu dovezi De ce sa cred in Dumnezeu? ei bine eu cred, pentru ca am o oarecare frica singurul motiv cam asta e.
Parerea mea e ca religia e un lucru in mintea oamenilor! daca nu ar mai fi Dumezeu cui i-am mai cere ajutor? gandeste-te putin, nimeni nu crede in dumnezeu, stim ca nu exista nici o divinitat, si sa presupunem ca e un cutremur, casa se darama, sotia/sotul moare, copii sunt grav raniti in spital (... Doamne fereste ) asa, cui i-am mai cere iartare si la cine ne-am mai ruga? la nimeni, asa cu Dumnezeu, ne rugam la el, mai bine zis avem o speranta, cred ca din asta exista asa zisa religie Dar nu e nimic rau sa crezi in el, pana la urma nu ai nimic de pierdut, doar de castigat
PS:Fiecare ne-am nascut cu un anumit sitem ( uni sunt buni la mate, alti la romana ) asa e si cu stiinta si religia, alti prefere ce este exact, si altii ce poate fi fictiv Scuze daca altii au opinii gresite
@Sataninside
Ai perfectă dreptate!
Câți au fost arși pe rug de biserică?
Câte crime a provocat inchiziția? Mie îmi place să compar inchiziția cu crimele făcute de Adolf Hitler și Stalin, pentru că sunt la fel de grave.
Să nu uităm de cruciade...
Eu nu-l judec pe dumnezeu, dac-o exista n-are nici o legatură cu prostia oamenilor care au varsat sânge în numele lui.
Nu pot decât să remarc că prostia evoluează.
Off.ce au făcut lupii cu blană de miei.
Dumnezeu (YHWH), ingerii, demonii nu sunt altceva decat Fiinte Spirituale. Acestea pot fi,, bune" care promoveaza valori morale considerate bune,,, rele'' care promoveaza ceea ce este considerat imoral si neutre care nu promoveaza nimic dar asteapta sa fie revelate (descoperite).
Aceste fiinte nu sunt cunoscute de oamenii de stiinta deoarece nu exista aparate de masura si nici dispozitive stiintifice care sa le detecteze de accea stiinta le respinge.Stiinta nu poate studia si nici aloca bani pentru cercetarea acestor fenomene considerate probabile deoarece putini oameni afirma ca le-au vazut, simtit sau comunicat cu ele si ele desigur nu se arata oricui.
Singura metoda prin care aceste fiinte pot fi gasite este studierea creierului uman si a functionarii lui.Stiinta la ora actulala nu stie ce este ala gand,cum apare dar sa descopere Dumnezeii si alte cele.
Dealungul timpului diversi psihologi, psihiatrii au facut cercetari asupra creierului uman, au facut mari descoperiri cum ar fi vindecarea singura a org uman fara medicamente, operatii doar cu mintea, un fel de autosugestie cu rezultate uluitoare dar au luat secretul cu ei in mormant. Dupa WW2 un mexican impreuna cu niste psihologi, psihiatrii au reluat cercetarile asupra creierului uman si au facut o descoperire pe care ne-a impartasit-o noua.Acest om este Jose Silva autorul metodei care-i poarta numele -Jose Silva - Mind Control si Sistemul Ultra Mind ESP.Metoda Silva se bazeaza pe emisia de unde alfa (unde electrice de joasa frecventa)Daca ne micsoram frecventele creierului uman (el func electric) noi intram intr-o stare mentala diferita num Mind Control si ne putem dezvola noi capacitati mentale, simturi. Daca le micsoram la un nivel foarte jos avem capacitatea de a intra in contact mental cu Fiintele Spirituale.El a intrat in contact cu una pe care el a num,, Instanta superioara /Inteligenta superioara''. Acesta la ajutat in viata sa se imbogateasca peste noapte ceea ce este imp Religiei Crestine.Pasii catre Sistemul Ultra Mind ESP i-a fost dictat lui Silva de catre Instanta superioara timp de cativa ani.Inteligenta dicta, Silva scria. Unul dintre practicantii aceste metode este Tiberiu Molnar.E un bioenergetician ce vindeca oamenii fara sa-i atinga folosindu-se de forte necunoscute de stiinta.
Daca studiem Cartea lui YHWH (VT) aflam ca l-a inceput au existat Ei si lumea lor(Lumea Spiritiala) si apoi a fost creata lumea noastra.Lumea terestra functioneaza dupa legile ei, Lumea spirituala func dupa alte legi necunoscute de noi cei trupesti(vii).De 7000 mii de ani oamenii erau convinsi ca viata nu se termina dupa moarte si de atunci a aparut acea expresie,, Sa-ti fie tarana usoara''.Eu sunt de parere ca Biblia (NT VT) a fost scrisa in acelasi mod asemenea Sistemului Ultra Mind ESP. Dictata cuvant cu cuvant intr-o anumita parte a zilei.
Pai nu suntem filozofi dar putem incerca macar din lipsa de ocupatie nu cred ca e un lucru rau)eu ma ocup ca si hobii cu cercetari uneori...despre Dumnezeu extraterestri spatiu dimensiuni paralele chesti din astea totte duc la un singur lucru si doar Dumnezeu stie la ce si da ccred in Dumnezeu si il iubesc mai mult decat pe toti oamenii si fintele care exista dar asta nu inseamna ca nu-mi iubesc familia si pe cei apropiati si pe ei ii iubesc mult
Ii aprob pe aia de intra si se amuza decat pe cei care dau replici folosindu-se de clisee de tot cacatu'. Crezi femeie in ce vrei, dar e ilogic sa aprobi ceva care in decursul istoriei a facut atat de multe pagube umane, materiale si mai ales stiintifice.
Crezi ca biserica a aprobat credinta cercetatorilor din renastere? Ia gandeste-te la confreria Illuminati, constituita din Galileo si alti oameni de seama ai lumii stiintifice, care credeau in munca lor, si apoi in dumnezeul tau. In orice caz, galileo a fost sechestrat la domiciliu si pus sa recunoasca ca tot ce a scris a fost o greseala.
Sa luam cazul lui Darwin, care a fost omorat de biserica, desi nu se recunoaste implicarea...dar si el a fost fortat pe patul de moarte sa recunoasca ca studiile sale sunt gresite.
Cazurile pot continua pana te vor intepa ochii de atata citit, dar ma duc sa vad ce-mi face cafeaua ca n-am chef sa curat iar aragazul.
Nu mai te supara - cei care nu cred ce crezi ca vor spune cd vine necazul peste ei - Ajuta-ma Doamne Rabdare si lasa-l pe Dumnezeu sa oranduiasca EL ce este mai bine pentru fiecare Sa fii binecuvantat
Cred ca religia este ceva personal. Nu mi se pare un subiect de dezbatut pe site-uri.
Buna! Sper ca pe multi dintre necredinciosi i ai potolit...ma refer la acei necredinciosi ce au pic de minte si bun simt.Pt ca celorlati necredinciosi fara bun simt si fara minte ce se cred cei mai tari si cei mai mari nu stiu daca le ai potolit pofta de cearta/umilinta si batjocora.Ma bucur pentru ceea ce ai scris tu! Ai mare dreptate si te susitn! Felicitari din suflet!
Exact cum spune PetreConstanta: negredinciosii cad mereu la picioarele Lui Dumnezeu cand dau de necaz.dar din pacate prea tarziu.Aaa, mi am amintit acum de o povestioara: Un simlu om se intorcea de la piata cand observa ca este urmarit de un hot.Acesta dandu si seama xa nu e de bine o i a la fuga, hotul dupa el...Alearga cat alearga el, la un moment dat se opreste fiind foarte obosit.Hotul langa el cu cutitul la gat.Omul: Ajuta ma Doamee. Atunci apare Dumnezeu langa el sscapandu l de hot. Omul ii multumeste dar desigur trebuind sa apara si reprosuriar Doamne! De ce nu ai venit mai devreme? De ce m ai lasat sa fug ca un nebun? Dumnezeu: Am venit cand m ai chemat""""" Povestea o stiu de la prof de Religie. Pare sa se potriv pic cu subiectul discutat de noi acum!
Buna! Stii... Oamenii de stiinta au o conceptie: "Pe Pamant nu exista decat ceea ce vedem". Ok. Poate ca au dreptate. Dar atunci cand dau de un necaz si trec prin greutati, de ce pana si ei( sau cel putin, unii dintre ei), cer ajutorul lui Dumnezeu? Pentru ce? Pana la urma ei spun ca nu cred in ceva ce nu au vazut niciodata!
De ce exista secte care sunt impotriva lui Dumnezeu? De ce exista antichrist? Pana si ei cred in Dumnezeu. Faptul ca nu-l venereaza si din contra, il provoaca la fapte necurate, e partea a 2-a, dar totusi, SI ACESTIA, cred in El.
Cunosc suficiente persoane care marturisesc existenta anumitor spirite, ca sa nu spun de mine, ca apoi ma veti crede probabil nebuna, si nu vreau sa ma afund in detalii. Iar #Zuzu are dreptate in legatura cu dovezile existente. Cu toate ca existea mai multe credinte, cu variante usor schimbate ale intamplarilor din Biblie, si cu numele Tatalui sub diferite forme, tot acelasi Dumnezeu au, chit ca nu se numeste la fel. Fiecare crede sau nu in ce vrea, fiecare are o educatie si are parerile lui.
Cat despre zei, popoarele antice aveau cate-un zeu pentru fiecare element al naturii, fiecare activitate pe care o practicau. Asta este cu totul alta poveste. Zeii existau inainte de nasterea Lui Isus. Apoi s-a schimbat totul.
Sa presupunem ca tot ce scrie in Biblie e total fals (chiar daca nu este asa). Dar de ce se spune ca orice legenda are macar o samanta de adevar? Nu mi se pare o prostie. Sunt total de acord cu #Zuzu si vreau sa mai mentionez ca orice am incerca noi, cei credinciosi, sa zicem si sa dovedim, nu-i vom putea "corupe" pe ceilalti, pentru ca asa e natura umana: fiecare are propriile pareri.
recedaniel3 întreabă: