A avea speranțe la ceva mort.Să speri că din cadavrul mortului vor ieși zambile și panseluțe.Să crezi că eternitatea este posibilă, dar să nu știi că nici măcar planeta Terra nu supraviețuiește o eternitate.Să fi un om bolnav mental, în alte cuvinte.
Mai pentru mine este ceva normal, adica sunt pasionat de stiinta dar Teoria Big Bang-ului deja incalca 2 legii ale fizicii asa ca oricum am da-o, oricat am avansa tot la varianta Creator o sa ajungem... epic
Da, adica singularitatea nu poate aparea din nimic (este totusi destul de posibil), dar o fiinta suprema, perfecta care incalca toate paradoxurile posibile, poate.
Habar nu are cei aia singularitate
1 nici nu stiu cum te cheama
2 baiatul cere fata in casatorie nu fata eu sa stiam
3 sunt ateu e problema mare
Pentru mine Dumnezeu inseamna iubire, putere, speranta, viata. Inseamna Ceva ce stiu ca ma asculta mereu si ma ajuta, Ceva ce e superior noua oamenilor din toate punctele de vedere, Cineva pe care ma pot baza si care mereu a fost langa mine. Sa cred in El inseamna sa cred ca toate astea sunt reale si ca nu sunt niciodata singura.
Si stiu ca o sa sara multi cu gura, dar la un moment dat, dupa ce ai trecut prin multe in viata ajungi sa il descoperi pe Dumnezeu si sa crezi in El!
A crede in Dumnezeu este un sentiment de parteneriat, dintre tata si fiu impotriva raului.Un duet, un ajutor reciproc dat asupra fiintei care guverneaza si vede universul(desii nu prea cred ca ii place ce vede la noi).A fii ateu nu e neaparat ceva malefic, este o dorinta de a te intoarce impotriva religiei pe care o consideri o prostie.Nu religia e de vina, ci modul in care o trateaza oamenii si cum o gandesc.
Foarte buna intrebare.
Din pacate suntem,,infestati mental''cu tot felul de dogme,concepte si aberatii,legat de Divin.
Fizica quantica ne-a demonstrat ca exista o inteligenta cosmica.DAR vin si intreb : credeti ca este una si aceeasi Divinitate descrisa de Daniel in biblie,cum ca ar fi un batran cu plete albe ce sta pe un tron de foc? Da unii vor spune ca asa putea interpreta acel om in acele vremuri mitice.
OK! ceea ce este grav,este ca popii,pastorii,predicatorii,acesti ipocriti ce cer bani si bunuri in schimbul ritualurilor si,, invataturilor''ce nu mai pot fi nicidecum actuale, ei indica chiar aceste,, descrieri''ca fiind reale! De ce!? fiindca sunt scrise in biblie si tot ce este sris acolo (spun ei)este si real!
Total fals! de ex. niciodata inteligenta universala (descrisa de fizica quantica), niciodata nu se poate cobori la asemenea aberatii :http://www.trilulilu.ro/......ucida-cu-p
Pentru mine a crede in Dumnezeu inseamna:credinta in primul rand; a ma ruga; ai multumii pentru tot pentru ca el este Dumnezeul nostru care si-a dat viata pentru noi oamenii niste pacatosi care in ziua de azi nu au nici un pic de respect fata de sine insasi, de aproapele lor; de semeni si in primul rand fata de Dumnezeu. :*O zi buna!
A crede inseamna a te baza in Dumnezeu, ceva nevazut.ai primit informatia si ai crezut fara sa vezi,-credinta adevarata.