Pentru ca exista dar voi necredinciosi de ce credeti in moarte fara sa o vedeti
Vedem cum mor oamenii.Cum existenta lor se sfarseste.Cand corpul incepe sa se descompuna, restul este necunoscut pentru toata lumea, fiecare crede in ce vrea, dar nimeni nu poate stii adevarul
Cum vezi tu sa moara un om ce nu l-ai cunoscut din America si care nu ai cunostinta cea murit, moartea indepartata nu o mai cunosti dar sa o explici o sti? cat e de mare moartea?
Tu vezi ce vorbesti aici? Omule, ai mare nevoie de neuroni si de o carte de gramatica.Saluta-i pe prietenii tai imaginari din partea mea.Ce legatura are ce am zis eu cu America? Oh, omule, cauta-ti urgent un hobby
Spunem daca vezi moartea cuiva al cui nu cunosti cu ochii, oricum daca nu intelegi nu-ti mai explic
Zi-mi si mie un singur crestin?
cum adica credem in moarte?
eu nu cred ca exista ceva dupa moarte nu in moarte, pentru ca nu exista de asta cred
In Maramures gasesti mai multi, bine daca moare cineva tu crezi ca nu-i mort? exista ceva dupa moarte, nu exista moartea nu mor oamenii hahahaha
Sunt convins ca voi gasi multi cu numele cum sunteti toti
Si apropo nu trebuie sa crezi ca sa vezi cum merg cu oameni in goapa pentru ca sunt morti
Sa inteleg ca necredinciosii (in zei) nu pot crede in nimic altceva? Pai daca tu nu accepti teoria evolutiei, nu crezi in ea, deci esti necredincios, mwhahahaha
Am credinta in Dumnezeu
Ne, daca nu crezi in evolutie, esti necredinciosi, iar tu zici ca necredinciosii nu cred in nimic, deci, nu crezi in dumnezeu. Ne vedem in iad, dai un suc.
Tocmai ca noi ateii constientizam ca orice se naste cand ii va veni timpul va murii, voi credinciosii aveti impresia ca mai exista viata sau constiinta dupa moarte
Sufletul tau oare moare? Sau tu nu ai suflet?
Eu am constiinta, ratiune, evident ca atunci cand inima va inceta sa mai bata si nu se va mai oxigena creierul voi incheia toate socotelile cu viata
Că ei vă spuneau: În vremea de pe urmă vor fi batjocoritori, umblând potrivit cu poftele lor nelegiuite.
19. Aceştia sunt cei ce fac dezbinări, (oameni) fireşti, care nu au Duhul.
Noi nu credem in nimic, moartea fiind o reactie naturala a corpului, din diferite motive biologice, in viata unui uman.
La prima vedere pare o intrebare lipsita de noima..Am incercat insa sa cuget la sensul ei.Esti mai destept de cat credeam... Legat de moarte sunt teorii stiintifice care ar negao.ce zice lanza? "Moartea este o iluzie" Este o teorie foarte complexa. Felicitari pentru intrebare oricum.
Explicam mie cum cunosti moartea uni American care nu l-ai vazut niodata si nu sti nimic de el.
Nu cunosc. Recunosc
Cred ca ai incercat sa asociezi Moartea cu necunoscutul si Sa faci o legatura cu Dumnezeu care e tot necunoscut.Tu intrebi de ce ai crede in ceva necunoscut in acelasi timp in care nu ai crede in altceva necunoscut. Asta e?
Da eu cred in moarte la fel cum cred in Dumnezeu si in moarte si am o credinta si cred in moarte si Dumnezeu fara sa vad, dar cei fara de credinta nu cred in Dumnezeu sin in moarte fara sa vada?
Deci am inteles bine felicitari pentru intrebare inca o data.
De ce crezi ca sunt morti?
Inima a incetat sa mai bata.Corpul uman e ca o masina: cand nu mai are combustibil inceteaza sa mai functioneze.In cazul nostru, definitiv.
Esti cam neuman din punct de vederea si in primul rand tu esti receptiv.
Nu intelegi cum e sa crezi in moarte?
Nu. Te rog, explica-mi.
In capul tau e un amalgam de idei si dogme pe care ti-e greu sa le reproduci cu cuvintele tale. Pentru mine, ca necredincios, moartea este un fapt, o actiune.Asa cum cred in nastere, pentru ca se intampla, am vazut-o, am simtit-o chiar , asa si moartea ...la un moment dat o voi simti, cum au simtit o si altii. Este o fapta reala care ni se arata, din acest motiv pot crede ca exista.
Auzi pentru mine nu exista moarte daca il am pe Dumnezeu asa nu va fi pentru toti care il cauta
Citeste-te ce aberatii scrii ...Nemuritorule!
Voi nu puteti vedea moartea cu ochii da credeti in ia, cum arata moartea?
La fel cum spune Biblia ca va veni apocalipsa ai dreptate
Danii_Danii_1998_Phmh întreabă:
recedaniel3 întreabă: