Vedem cum mor oamenii.Cum existenta lor se sfarseste.Cand corpul incepe sa se descompuna, restul este necunoscut pentru toata lumea, fiecare crede in ce vrea, dar nimeni nu poate stii adevarul
Cum vezi tu sa moara un om ce nu l-ai cunoscut din America si care nu ai cunostinta cea murit, moartea indepartata nu o mai cunosti dar sa o explici o sti? cat e de mare moartea?
Tu vezi ce vorbesti aici? Omule, ai mare nevoie de neuroni si de o carte de gramatica.Saluta-i pe prietenii tai imaginari din partea mea.Ce legatura are ce am zis eu cu America? Oh, omule, cauta-ti urgent un hobby
Spunem daca vezi moartea cuiva al cui nu cunosti cu ochii, oricum daca nu intelegi nu-ti mai explic
Inima a incetat sa mai bata.Corpul uman e ca o masina: cand nu mai are combustibil inceteaza sa mai functioneze.In cazul nostru, definitiv.
Esti cam neuman din punct de vederea si in primul rand tu esti receptiv.
In capul tau e un amalgam de idei si dogme pe care ti-e greu sa le reproduci cu cuvintele tale. Pentru mine, ca necredincios, moartea este un fapt, o actiune.Asa cum cred in nastere, pentru ca se intampla, am vazut-o, am simtit-o chiar , asa si moartea ...la un moment dat o voi simti, cum au simtit o si altii. Este o fapta reala care ni se arata, din acest motiv pot crede ca exista.
Auzi pentru mine nu exista moarte daca il am pe Dumnezeu asa nu va fi pentru toti care il cauta
Citeste-te ce aberatii scrii ...Nemuritorule!
Danii_Danii_1998_Phmh întreabă:
recedaniel3 întreabă: