| Mariani_Roberto_1993 a întrebat:

Pentru voi necredinciosi de ce credeti in moarte?

42 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns (pentru Mariani_Roberto_1993):

Vedem cum mor oamenii.Cum existenta lor se sfarseste.Cand corpul incepe sa se descompuna, restul este necunoscut pentru toata lumea, fiecare crede in ce vrea, dar nimeni nu poate stii adevarul

| Mariani_Roberto_1993 explică (pentru 愛日本):

Cum vezi tu sa moara un om ce nu l-ai cunoscut din America si care nu ai cunostinta cea murit, moartea indepartata nu o mai cunosti dar sa o explici o sti? cat e de mare moartea?

| Mariani_Roberto_1993 explică:

Asa va joaca vrajmasul cum doreste da nu puteti vedea asta

| 愛日本 a răspuns (pentru Mariani_Roberto_1993):

Tu vezi ce vorbesti aici?rolling on the floor Omule, ai mare nevoie de neuroni si de o carte de gramatica.Saluta-i pe prietenii tai imaginari din partea mea.Ce legatura are ce am zis eu cu America? Oh, omule, cauta-ti urgent un hobby

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

!?
Pentru ca bunicii mai au murit.La ca te referi mai exact?

| Mariani_Roberto_1993 explică (pentru anonim_4396):

De ce crezi ca sunt morti?

| Mariani_Roberto_1993 explică (pentru 愛日本):

Spunem daca vezi moartea cuiva al cui nu cunosti cu ochii, oricum daca nu intelegi nu-ti mai explic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mariani_Roberto_1993):

Inima a incetat sa mai bata.Corpul uman e ca o masina: cand nu mai are combustibil inceteaza sa mai functioneze.In cazul nostru, definitiv.

| Mariani_Roberto_1993 explică (pentru anonim_4396):

Esti cam neuman din punct de vederea si in primul rand tu esti receptiv.

| 1DeadMemories a răspuns:

In capul tau e un amalgam de idei si dogme pe care ti-e greu sa le reproduci cu cuvintele tale. Pentru mine, ca necredincios, moartea este un fapt, o actiune.Asa cum cred in nastere, pentru ca se intampla, am vazut-o, am simtit-o chiar happy, asa si moartea ...la un moment dat o voi simti, cum au simtit o si altii. Este o fapta reala care ni se arata, din acest motiv pot crede ca exista.

| Mariani_Roberto_1993 explică (pentru 1DeadMemories):

Auzi pentru mine nu exista moarte daca il am pe Dumnezeu asa nu va fi pentru toti care il cauta

| 1DeadMemories a răspuns (pentru Mariani_Roberto_1993):

Citeste-te ce aberatii scrii ...Nemuritorule!

Întrebări similare