| Scipio a întrebat:

Persoane neidentificate i-au dat foc unui român şi fiului acestuia, în Franţa.
http://www.realitatea.net/......81579.html

Bun, sa ignoram putin subiecul in sine si sa ne concentram pe crestinii romani care au comentat la subiect.

Florin : "Tare as vrea sa te vad ce faci inconjurat de o haita de 20 de tigani, care vor sa-ti vada ficatul pe viu. Tare as vrea sa te vad ce faci! Eu stiu, am avut ocazia sa fiu in situatii de astea. Lucrez la jandarmi. Sa vezi atunci cum pui mana pe tomfa si dai in stanga si-n dreapta ca sa apuci sa-ti mai vezi copiii a doua zi. Sa vezi ce "dragi" iti pica tiganii pe toata viata. Ca sa te informez, tiganii nu sunt oameni. Nu stiu ce sunt, dar te asigur ca nu sunt oameni. Am vazut colegi de-ai mei spintecati de specimene de astea."
Vom face dreptate-noua dreaptă ne spune: "Cred ca s-au saturat si francezii de tigani, nu neaparat ca omul si fiul sau care au ars ar fi fost tigani. Tiganii ne fac de ras peste tot in Europa. Pierdem cred ca cel putin 80% din prestigiul national pe urma acestor paraziti sociali. Sper ca cei arsi sa fi fost tigani. Pana cand romanii nu vor recurge la masuri extreme impotriva minoritatii inlocuitoare, Romania nu va avea sanse de dezvoltare. Singura solutie e "ultima solutie"."

Marius : "Excelent. Ar trebui sa incepe si noi aici sa facem acelasi lucru. Nu mai numiti romani toti tiganii hoti si cersetori care ne fac de ras in alte tari. Sau macar folositi exprimarea "cetatean roman de etnie tiganeasca". Ar trebui facut un referendum privitor la dreptul lor de a folosi titulatura de rom, in conditiile in care din cauza asta si noi cand plecam afara in excursie sau chiar sa muncim suntem priviti ca niste gunoaie pentru ca se confunda "roman" cu titluatura de rom pe care si-au luat-o singuri. Este jignit un intreg popor din cauza unor indivizi care exista in tara asta doar pentru ca a fost o vreme cand boierii aveau nevoie de slugi si, in loc sa ii extermine cand au inceput sa isi plimbe satrele pe la noi, i-au pus la munca."

De ce crestinismul are un efect opus in ceea ce proveste toleranta fata de aproapele tau, fie ca e tigan, homosexual, hemafrodit etc. Dar oare acesti oameni nu au si ei dreptul la viata? Cum se face ca cei mai intoleranti oameni de-a lungul istorie au fost crestini? Bine sa nu ne imaginam ca in prezent e mai bine, crestinii nostri daca ar putea, i-ar duce pe homosexuali la un "tratament" crestinesc. Adica batuti, arsi, electrocutati pana ies "dracii" din ei.

4 răspunsuri:
| anonim4565 a răspuns:

Un crestin adevarat care il iubeste pe Dumnezeu nu ar face asta.multi sunt numiti crestini dar putini sunt cei sunt cu adevarat crestini.degeaba poate un om sa zica ca e doctor si nu e ca daca ii se duce un pacient e vai de capu pacientului.

| Purec a răspuns:

+1 pentru fonfăiti laughing

| vitbsk a răspuns:

"sa ne concentram pe crestinii romani care au comentat la subiect."
Nu doar creştinii gândesc aşa, sunt mulţi atei care gândesc la fel.
Ţiganii prin ceea ce fac arată că sunt intoleranţi la statul de drept, la legi şi la civilizaţie.
Dacă statul îi educa la timp, nu se mai ajungea la aşa ceva.
"cei mai intoleranti oameni de-a lungul istoriei au fost crestini"
Cei mai intoleranţi oameni care au recurs la lichidări fizice au fost habotnicii şi fanaticii din ORICE religie.
Şi nu creştinii au inventat practicile inchizitoriale, ci evreii care omorau oameni cu pietre, persecutau şi hăituiau nevinovaţi doar pentru că erau creştini, cu mult înainte să apară un tribunal religios catolic.
Citeşte despre Arhidiaconul Ştefan, primul martir.
Nici musulmanii nu sunt modele de toleranţă.
Ca să fie clar : intoleranţa la păcat este una, fanatismul exacerbat alta şi are adepţi în toate religiile, cultele şi păturile sociale.
Cum se face că ateii chinezi recurg la un tratament cu electoşocuri pentru pederaşti?

| rusel a răspuns:

Da?
E ui-te ca eu una n-as face asta, le-as lasa in grija lui Dumnezeu, cine sunt eu sa judec.
Va judeca cel drept, El stie mai bine ca orice om... ( El este perfect) si noi suntem inperfecti!
Si daca tiganii nu sunt Oamenii, atuncea ce sunt? daca tot te-ai apucat sa vorbesti de tiganii