Chiar nu-mi pasă dacă este adevarată sau nu. Chair să aflu răspunsul, nu cred că mi s-ar schimba viaţa cu ceva sau că ar fi o informaţie cu care devin mai inteligent, deci chiar nu-mi pasă care din cele două teorii este adevărată.
Dar un lucru ştiu sigur. Dacă este să ne fi făcut vreo entitate, sigur nu-i una din zeităţile pe care le au religiile.
Evolutionismul si creationismul nu se pot imbina, nu au nici o treaba una cu alta, sunt doua sisteme de credinta total opuse. Evolutionismul teist este o falsa impresie a oamenilor care sunt presati de evolutionisti si incearca sa gaseasca o cale de mijloc, incat sa nu supere pe nimeni nici pe evolutionisti, nici pe creationisti. Dar evolutia si creatia se contrazic din multe puncte de vedere.
Sincer,as crede...dar daca am sta se evaluam ambele teorii, nici una nu ar avea logica definita.Si pana la urma nimic nu are raspuns asa ca. ajungem la,, crede si nu cerceta''
Sa fiu sincera nu cred nici in creationism si nici teoria evolutionista. Poate ca nu sunt informata indeajuns. Nu-mi pasa, asa cum a zis Woodenpints, cu ce mi-ar schimba viata? Nu cred in niciun zeu inventat de religii.