| EmilTraian95 a întrebat:

Perversiunile sexuale intre sot si sotie sunt pacate? ( oral, muscaturi catuse legate de pat frisca gheata etc )

17 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca platesti cei de platit la biserica se iarta totul

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca te iei dupa religie si sexul in sine e pacat. Trebuie sa il faci strict pentru reproducere... si atat.

| EmilTraian95 explică (pentru suntserios):

M-am gandit si eu la asta dar am primit raspunsuri din partea unor preoti care considera ca unirea sexuala intre sot si sotie e permisa atata timp cat nu se folosesc metode contraceptive avortive.

| ania a răspuns (pentru suntserios):

După care religie? În Biblie spune că e păcat să faci pauze.-Să nu vă lipsiți unul pe altul de datoria de soți, decât doar bunăînvoială, pentru un timp, ca să vă îndeletniciți cu postul și rugăciunea, apoi să vă împreunați iarăși, ca să nu vă ispitească Satana.(1Corinteni 7-5 și sunt si altele.

| suntserios a răspuns (pentru ania):

Zi-i unui popa ortodox ca ai facut sex oral ca arunca cu aghiazma dupa tine.

| Idkidk a răspuns:

Nu, dacă amândoi vor, dragostea îi face să facă asta!

| AliGab a răspuns:

Da

| UnBroken2016 a răspuns:

In afara de copii e pacat sa faci sex, ce sa mai zic de oral si alte chestii. Ce viata sexuala plictisitoare. Se mai mira ca divorteaza majoritatea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru un cresti c-am este un pacat...

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Crestin* scuza-ma. happy

| EmilTraian95 explică (pentru anonim_4396):

Nu sunt genul sa fac comentarii la greselile gramaticale, sunt normale si oricum uite: „Tendinţa exagerată de a corecta greşelile gramaticale este o formă de tulburare obsesiv-compulsivă (OCD) denumită Sindromul Pedantismului Gramatical (Grammar Pedantry Syndrome)."laughing nu am boala asta.

| anonim_4396 a răspuns (pentru EmilTraian95):

Mersi de mesaj o sa am cui sa il trimit laughing

| Dandanache a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa ii transmiti sa iti ceara scuze si pentru "c-am". happy

| William a răspuns (pentru anonim_4396):

Cam nu c-am si nu te scuz.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In dragoste si in razboi totul e permis!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. Este un păcat. Trebuie sa te f*** exact cum zice Dumnezeu altfel o sa ajungi în iad.
Scuzați limbajul.