In opinia mea Biserica Ortodoxa este cu mult depasita de cea Catolica. Din simplul fapt ca Biserica Catolica isi face un "update" in privinta vremurilor in care traim, pe baza interpretarii Bibliei. Uita-te, te rog, la filmul Two Popes, de exemplu, sa vezi cum interpreteaza Papa Francisc Biblia pentru vremurile noastre. Si adu-ti aminte ce a zis Preafericitul Daniel despre satanistii din Colectiv. Si ia in considerare faptul ca Papa a scos un album rock, oare el este satanist sau Daniel nu se conformeaza cu vremurile in care traim. Sunt o fire conservatoare, zic eu, dar sa cred ca cei care asculta rock sunt satanisti si sa privesc o Biserica Ortodoxa ce nu se conformeaza cu noile schimbari, cred ca Biserica Ortodoxa va disparea in curand, insa nu si credinta in Dumnezeu al acestui popor. Apar noi tehnologi si credinte, tendinte sexuale pe care statul nu le poate gestiona, iar B.O.R-ul bate pasul pe loc si ii desconsidera pe oameni, s-a vazut asta si la deschiderea Catedralei Mantuirii Neamului, de asta avea nevoie poporul roman. Si sa nu uita de conditiile preotilor, este adevarat multi au contracte cu statul si fac mii si mii de euro, dar sunt si cei trimisi in sate uitate de lume fara sprijin din partea bisericii care le cer bani si bani si bani. Needucata este lumea pentru ca inca mai crede in instituatia B.O.R., dar pe de o parte este si amarat si nu are accesul la educatie de calitate.
Adevăr graita-i! A intrat lumea in biserici așa incat nici nu se mai vad crestinii adevarati. Si asta in toate denominațiunile. In Apocalipsa Isus se adresează creștinilor "Ieșiți din Babilon poporul Meu, ca sa nu fiți părtași la păcatele ei, si sa nu fiți loviți cu urgiile ei". Babilonul reprezintă bisericile apostate. Eu una am ieșit din biserica, si sunt singura adventista de ziua a șaptea din sat. Si nu mai intru in nici o alta biserica. Din punctul meu de vedere chiar si in funcția de preoți sau pastori au ajuns oameni care sunt mai aproape de lume decât de Dumnezeu. De fapt trupul omului este templul Duhului Sfânt si nu biserica. Cine nu are Duhul lui Dumnezeu nu il va găsi nici in biserică.
BlackRaven45 întreabă:
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: