Exista un motiv pentru care ei se comporta in acest fel, prosti nu sunt. Ca ateii trebuie sa stim ca ei chiar il simt pe Dumnezeu/indiferent daca el exista sau nu/, ei chiar se simt impliniti, linistiti cu gandul ca o entitate superioara lor ii protejeaza si le vrea doar fericirea. Cine suntem noi sa le rapim bunastarea?
Raymusic,tu nimic din ce spui nu vine de la tine. NIMIC nu vine din studiile tale, ci din ce au studiat alţii.
Citeşti într-o parte şi în alta ce a făcut unul şi altul şi gata ne omori cu acea "dovadă"
Eu încă aştept să vii să spui că ai fost în Univers şi că ai studiat TOT şi nu l-ai găsit pe Dumnezeu în nimic.
Până atunci afirmaţiile tale sunt nefondate, deoarece nu eşti tu autorul lor!
Ţi s-au spus atâtea lucruri de atâtea ori. Ţi-am spus de atâtea ori cum Dumnezeu lucrează în viaţa credincioşilor,cum primesc vindecare în Numele lui!
Chiar azi la biserică o femeie ia mulţumit Domnului că a fost vindecată de cancer!
Acolo unde medicii spun nu se mai poate face nimic,Dumnezeu spune că SE POATE!
Eu de ce în timpul rugăciunii sunt cercetată şi mă trezesc cu lacrimi pe obraz, de ce mereu când merg la acea biserică simt Prezenţa lui Dumnezeu?
Păi într-o astfel de atmosferă mai trebuie să spun "Dovedeşte că Dumnezeu există" când eu îl simt în inima mea, când eu simt cum mă eliberează de poverile mele, când îmi răspunde la intrebările pe care mi le pun acasă în gând prin păstorul acela care predică?
Acum probabil vrei să îţi demonstrez ştiinţific cum femeia aceea a fost vindecată de cancer, nu?
La tine, şi nu numai nu e problema că nu aveţi dovezi să credeţi în Dumnezeu, ci pur şi simplu nu vreţi şi gata!
Eu-l acela nu vă lasă şi asta este!
Corect,dar cine sunt ei sa ne contrazica pprin afirmatii fara dovezii nu sunt minciunii?
Dovezile sunt personale,în privinţa lui Dumnezeu, câteva dintre ele ţi le-am prezentat mai sus!
Poze cu El nu am să ţi-l arăt!
Doar mărturii vii ale oamenilor care au experimentat minunile Lui.
Ce păcat că eşti din Timişoara, dar uite dacă vrei neapărat să te convingi te invit odată când ai drum prin Bucureşti să treci pe la Biserica Penticostală Betel şi o să auzi şi o să vezi dovezile acelea cu ochii tăi.
Vei putea sta de vorba cu oamnii atei, care acum sunt credincioşi, cu oamenii care au fost bolnavi iar acum sunt sănătoşi!
ÎL vei putea simţi în timpul rugăciunii, vei putea simţii fiorul Duhului Sfânt!
Eu aşa zic că e cel mai bine, face to face că pe net nu prea am ce să îţi dau pentru că orice ţi-aş da nu ai crede!
Faci afirmati fara sa le poti dovedi sunt minciunii
MINCIÚNĂ ~i f. 1) Afirmație prin care se denaturează în mod intenționat adevărul; neadevăr. A spune ~i. ◊ ~ gogonată, ~ încornorată neadevăr exagerat. A se prinde cu ~a a (se) descoperi, a lăsa să (se) descopere un neadevăr. 2) Plăsmuire răuvoitoare pusă în circulație; scornitură; născocire. ◊ Ce-i în mână nu-i ~ nu te bizui pe promisiuni, ci mulțumește-te cu ce ai în mod sigur. [G.-D. minciunii] /
anonim_4396 întreabă: