| RAY a întrebat:

Pierderea de timp de a discuta cu un crestin

toate afirmatile care sunt spuse de catre un crestin sunt doar afirmatii care nu sunt sutinute de vreo dovada stiintifica, asta pentru ca credinta in supranatural nu ofera vreo dovada si doar a crede in ceva, discutiile repetate mereu pe TPU este o pierdere de timp argumentele aduse de crestinii sunt lipsite de logica si dovezii ma intreb crestiniilor asa sunteti si in viata de zi ci zi? faceti afirmatii fara dovezii? cum ar fi sa te acuze cineva ca ai furat si tu negi asta daca nu poate demmonstra pentru voi asta inseamna ca sunteti hot ce logica si ratiune
intrebarea e afirmatiile fara a fi sutinute de dovezii nu sunt minciunii?

Răspuns Câştigător
| casablanca40 a răspuns:

Exista un motiv pentru care ei se comporta in acest fel, prosti nu sunt. Ca ateii trebuie sa stim ca ei chiar il simt pe Dumnezeu/indiferent daca el exista sau nu/, ei chiar se simt impliniti, linistiti cu gandul ca o entitate superioara lor ii protejeaza si le vrea doar fericirea. Cine suntem noi sa le rapim bunastarea?

55 răspunsuri:
| 1Mihai1 a răspuns (pentru RAY):

Demonstrează-mi ştiinţific lumina de la Ierusalim!

| RAY explică (pentru 1Mihai1):

Ma omule un clip nu demonstreaza nimic, chiar tu ai spus ca stiinta nu are nimic de e a face cu religia eu raman cu stiinta tu ramai cu ce vrei nu-mi pasa

| RAY explică (pentru Esperança):

Minciuna = a afirma un lucru care nu poate fi dovedit, afirmatie nefondata

| casablanca40 a răspuns (pentru RAY):

Da este este unul din numeroasele defecte ale crestinilor : ignoranta, ipocrizia. Ei nu au o perspectiva exterioara cand vine vorba de religie. Iti recomand sa mai lasi de la tine. Daca nu noi atunci cine?

Deci îmi demonstrezi ştiinţific lumina de la Ierusalim?

| 1Mihai1 a răspuns (pentru casablanca40):

Atunci îmi demonstrezi tu?

Deci, nu-mi poţi demonstra?

| RAY explică (pentru casablanca40):

Ai dreptate de fapt ipocrizia le defineste cel mai bine, atunci sa numai intre in dialog cu mine cand raspund la intrebarii, sa ramana in igoranta lor

| Kaleo a răspuns:

"toate afirmatile care sunt spuse de catre un crestin sunt doar afirmatii care nu sunt sutinute de vreo dovada stiintifica" - TU spui asta? laughing

| Kaleo a răspuns (pentru RAY):

"Pe argumentul tau pot sutine si eu existenta lui zana maseluta" - Copile, stai calm si nu plange. La spital iti vor da si pastile pentru zana maseluta, ca o vezi prea des se pare... happy

| casablanca40 a răspuns (pentru RAY):

Ei nu pot sa se abtina si este ceva normal. Pentru ei existenta lui Dumnezeu este ca 2+2=4, nu exista indoiala. Si acum venim noi si le zicem ca de fapt 2+2=5. Mi se pare firesc sa fii frustrat si sa incerci sa indoctrinezi ateii cu "teoriile" tale de 3 parale ca " Incontestabil lumina de la Ierusalim este adevarata "

| RAY explică (pentru casablanca40):

Invers ai scris amice, de azi incolo doar cu ateii, agnostici, deisti voi vorbi

| 1Mihai1 a răspuns (pentru casablanca40):

Ai vreo dovadă că nu-i adevărată?

| Kaleo a răspuns:

Cam asa sunt de pregatiti toti cei ce se lauda a fi "atei". Doar stie el Basescu ce spune (din pacate)... Vrei dovezi? Sau doar "dovezii"? La ce? La lipsurile pe care le ai? happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru 1Mihai1):

Atatea prostii si minciuni ca in acest filmulet, nu am mai vazut de mult.Nu stiu ce scoala ai, dar daca poti fii manipulat asa de usor, inseamna ca judecata nu este o insusire a tuturor animalelor numite oameni.

| ania a răspuns:

Ce dovezi ai pentru afirmația pe care presupun că o crezi și anume, singurul lucru real e materia?

| 1Mihai1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dovada!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru 1Mihai1):

Ar fi necesar sa scriu o carte, pentru ca la nivelul tau, sa te fac cat de cat sa intelegi, asa ca astept ca sa-mi dai un exemplu din filmul respectiv care consideri ca nu pot sa-l combat logic.IRaspusul ti-l voi da sub forma unei postari intrebare,in care voi specifica cele afirmate de tine si raspunsul meu. Daca majoritatea celor care raspund,cu motivare, imi vor da mie dreptate iti cer sa nu mai postezi pe acest sait, iar daca-ti dau tie dreptate, tot motivat logic, eu ma retrag de pe acest sait.Batem palma?

| ZambetulNebuniei a răspuns:

Eu iti raspund simplu: Nu.

Daca tu imi spui mie ca ai un cont pe TPU cu numele raymusic22tm, inseamna ca minti. Inseamna doar ca eu nu l-am vazut, oricum o saramana o urma de indoiala, dar asa sunt oameni ceva mai defensivi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Esperança):

Eu cred tot ce spui despre ce simti tu, cred ca este posibil ca femeia respectiva sa se fi vindecat de cancer, cred ca cei care se roaga unei iocoane, sau unor moaste se pot de multe ori vindeca.Toate acestea nu dovedesc insa deloc existenta unei divinitati care a influentat aceste lucruri,ci puterea credintei celui in cauza.S-a dovedit oarecum stiintific(spun oarecum intrucat nu s-au identificat centrii din creier si felul in care sunt influentati)ca o gandire pozitiva si o incredere nestramutata in posibilitatile proprii, intr-o divinitae, in puterile anumitor persoane, etc., duc la vindecari si realizari ce par miracole.In realitate creierul actioneaza ca un adevarta placebo psihic.Nu exista minuni ci incapacitatea noastra de a intelege, inca, anumite lucruri. Ferice de cei ce-si pot automobiliza posibilitatile in acest fel!

Răspuns utilizator avertizat
| KaterinkaBoy a răspuns:

Discutiile sunt nu discutiile "este".Cat despre acuzatiile aduce crestinilor...fiecare cu ce-l doare.

| KaterinkaBoy a răspuns (pentru KaterinkaBoy):

Aduse*-vina mea

| DarkFlash a răspuns:

Poi tu deja ne acuzi de religia pe care o avem, macar noi nu suntem asa rasisti poti fi rasist cu cineva care merita care omoara care fura etc.Dar nu stiu ce rau am facut noi macar crestinismul impune niste reguli daca n-ar fi nici astea ar fi mult mai rau.Nustiu cum esti tu in viata de zi cu zi nu ma intereseaza e viata ta privata.Dar nu suntem toti la fel daca un ateu sau musulman este hot nu inseamna cas toti la fel.Si sa fiu sincer eu nu-s crestin infocat nu ma duc duminica la biserica pentru ca n-am chef dar totusi tin la religia mea.Nam ce dovezi sati arat cum ca Dumnzeu exista nimeni n-are daca cumva zice ca are dovezi parerea mea e ca minte, unii zic cas multi care se roaga la Dumnezeu si din cauza asta el exista ca nu se roaga atata lume degeaba dar nu consider asta o dovada. Dand deoparte Biblia nu avem dovezi dar tot credem suna fara logica dar si sa crezi ca e cineva mai mare ca universul nici asta n-are logica dar noi tot credem pentru ca asa e religia noastra.Cum am mai zis nu sunt cine stie ce credincios dar totusi imi apara religia cum pot ca fiecare.Bft!