Dumnezeu ii asteapta pe fii risipitori sa se intoarca acasa.Vedem ca el a cerut partea lui de mostenire, a parasit casa parinteasca si si-a facut de cap.A cheltuit banii cu prietenii si cu femeile stricate.Cand a ramas fara bani,prietenii l-au parasit.A ajuns sa se hraneasca cu roscovele pe care le mancau porcii.Dar intr-o zi,si-a luat inima in dinti si s-a intors la Tatal care l-a primit cu bratele deschise.A taiat vitelul cel de sarbatoare, i-a dat o haina frumoasa, i-a pus un inel in deget si a spus:Acesta este fiul meu care era pierdut si a fost gasit.Si pe tine Domnul te cheama, te iarta, te asteapta cu bratele deschise!
Si cine e pocait cu adevarat deja mi scarba de ipocrizia voastra voi nu vedeti ca sunteti diavoli cu masti de crestini? numa ipocrizie si ura din partea crestinilor niste barfitori/mincinosi/hoti tear ucide pentru un leu va dati buni crestini de ce noi atei putem fi buni fara vreo zeitate?
Care noi ateii ca ieri ziceai undeva ca religia ortodoxa e dreapta credinta.tu ii faci de ras pe atei
Tu visezi se pare esti cretin rau
Vad ca singurul de pe aici plin de ura si de resentimente esti tu!
Nu jigni fara sa stii
Indiferent ce experienta neplacuta ai fi avut, aceasta nu iti da voie sa ne bagi pe toti in aceeasi oala.
Eu am experiente mereu cu crestini si sunt rai/ipocriti/mincinosi
Dar tu, cum esti?
Eu nu ma dau bun crestin sunt un ateu liber cu o gandire pozitiva
Ti-am zis ca filozofic imi place filozofia lui isus e asemantoare cu a lui buddha doar ca nimeni nu intelege mesajul lui
Is de parere ca omul prin raul facut isi sapa singur groapa nu trebuie sai porti ura / stiai ca ura provoaca depresie iar depresia duce la boli grave
De unde stii tu ca nimeni nu intelege? Eu, personal inteleg, ca doar scrie in limba romana.
Si faci cum scrie in biblie?
Ma straduiesc sa fac voia lui Dumnezeu in fiecare zi.