| soimos a întrebat:

Plecand de la acest verset biblic.
Luca 9.1. Şi chemând pe cei doisprezece ucenici ai Săi, le-a dat putere şi stăpânire peste toţi demonii şi să vindece bolile.
Se pune in mod logic intrebarea:
Da ce Isus vindeca cu puterile Diavolului?
Cu puterile lui Dumnezeu nu se pot vindeca bolile?
Pai atunci cand sunteti bolnavi de ce nu va rugati lui Dracu?

8 răspunsuri:
| TeruoSan a răspuns:

O intrebare stupida

| awesomedavid a răspuns:

Intrebari stupide poate

| soimos explică (pentru awesomedavid):

Te cred!
Asa sunt si eu, tot ce nu imi convine mi se pare stupid!

Dar totusi, nu ti se pare curios ca Isus le da ucenicilor sai puterile Diavolului si nu pe cea a lui Dumnezeu?

| Allrc24 a răspuns (pentru soimos):

Ateule nu vei reusi sa indepartezi crestinii de la credinta. asta incerci sa faci mai mult ca sigur. dar mai mult parca esti de parteacelui rau decat ateu.crestini se vor gasi permanent.nicio sansa

http://www.realitatea.net/......98184.html

| soimos explică (pentru Allrc24):

Ai inteles total gresit
Nu e vorba despre viitorul meu, ci despre mantuirea voastra pe care o asteptati de la Seful unei biserici care se urineaza pe Legile adevaratului Mantuitor, si are mainile murdare cu sangele a zeci de milioane de oameni nevinovati!

Oare chiar nu va mai puteti trezi la realitate, sau minciunile preotilor va lobotomizat intr-atat incat nu mai sunteti capabil sa faceti diferenta intre vorbe mincinoase si FAPTE reale si nici de difernta de valoare dintre acestea!?

| Allrc24 a răspuns (pentru soimos):

Ce minciuni ma? tu esti sanatos la cap? in biblie gasesti toate raspunsurile. biblia ne indeamna sa mergem la biserica. ce nu intelegi? tu esti cel care greseste.rastalmacesti biblia.

| GodIsMyEvilBestFriend a răspuns:

Pai si demonii se supun pana la urma lui Dumnezeu, ca doar stiu ca nu au nici o sansa, deci e normal ca Dumnezeu sa aiba putere asupra demonilor, iar asta nu inseamna ca Isus era trimisul Diavolului si ca avea puteri demonice.

| soimos explică (pentru GodIsMyEvilBestFriend):

Nu este asa!
Demonii sunt aceia care au Liberul Arbitru si il dau oamenilor ca sa iasa de sub puterea lui Dumnezeu, din cauza asta se si numesc Potrivnici, pentru ca sunt mereu impotriva lui Dumnezeu!

Dar asta nu este nicio scuza pentru faptul ca Isus le-a dat ucenicilor sai puterile demonilor si nu puterea lui Dumnezeu!

Nu cumva Isus este comandantul suprem al legiunilor de dracusori?
Exemplul biblic in care vedem ca Isus a comandat dracilor sa intre in porci, ce iti spune?
Nu cumva ca este seful dracilor? Fapt pe care si-l asuma cand recunoaste ca este stapanul cheilor Iadului!?!