| Dorugar a întrebat:

Plecand de la faptul ca Dumnezeu este in ceruri, adica dincolo de cosmos, nu vi se pare ca credinta in Dumnezeu este de fapt o credinta in extraterestrii?
Daca vi se pare ca DA, atunci ma intreb, oare cat de prost ar trebui sa fie acela care crede ca preotii au legatura directa cu extraterestrii

Răspuns Câştigător
| sublime89 a răspuns:

D-zeu e cam singurul extraterestru in care cred crestinii de rand, dar nici ei nu-si dau seama de asta. Aici pe Pamant sigur nu sunt semne ca ar fi, deci doar undeva in spatiul cosmic. Si mai mult, ei cred ca Isus s-a inaltat la ceruri in carne si oase, deci s-a dus si el tot in spatiu. Ar trebui sa-l caute NASA si sa-l aduca inapoi, ca singur e clar ca nu mai poate veni daca a intarziat 2000 de ani. Data viitoare cand iti spune un crestin "Hristos a inviat!", tu sa-l intrebi unde e acest Hristos, daca tot e viu. Sa ti-l arate daca e atat de sigur pe ce spune.

6 răspunsuri:
| edit28 a răspuns:

Dumnezeu este in ceruri nu in sens propiu, ci figurat. Atunci cand a fost scrisa Biblia oamenii considerau cerul ca pe ceva departe ce nu poti atinge, de aici si ideea ca Dumnezeu este in cer.

| Dorugar explică (pentru edit28):

Scriptura numita Tanach a fost inspirata de Dumnezeu si a fost scrisa sub atenta supraveghere a Duhului Sfant, asa ca nu conteaza implicarea umana decat eventual in cazul Bibliei care este un text FURAT si apoi modificat de crestinii.
2 Daca preotii nu stiu unde este cerul, atunci de unde stiu ei ca Dumnezeu exista in cer?

| edit28 a răspuns (pentru Dorugar):

Scuze, ar fi trebuit sa ma uit la profilul tau. Nu mi-am dat seama ca esti nebun.

| ZyReXe a răspuns:

E un subiect mult prea complex pentru discutat.

Preotii sunt niste muisti prosti care fura toata societatea, mai ales pe partea in varsta a societatii ca aia is prosti de dau in gropi.

Pe noi ne-a mai salvat internetul si informatia.

Eu cred in Dumnezeu, dar nu ca restul oamenilor, cel mai probabil, acest Dumnezeu este o fiinta extraterestra probabil venita pe Pamant acuma mult timp iar oamenii vazand lucruri iesite din comun(deoarece avea un nivel de inteligenta foarte ridicat) l-au divinizat.Restul sunt doar povesti...biblia o fost rescrisa de peste 5000 de ori de o gramada de oameni si mai nou edituri.

Cat de prost trebuie sa fii sa crezi ca ce scrie acolo e adevarat.Informatia e cu mult diferita fata de ce era la inceput si chiar daca avem cartea cea veche, este probabil ascunsa sub maxima securitate si nu ni se spune ce este acolo cu adevarat, doar inventeaza ei povesti pentru manipularea in masa a populatiei.

Mda...

| Dorugar explică (pentru ZyReXe):

Partial corect raspunsul tau, doar ca Biblia acea atat de modificata, cum zici tu, este un FURT al unei scripturi ai unei alte religii.
Darin acea religie textele nu s-au schimbat cu nimic si sunt tot asa cum au fost cu 2000 de ani anterior. deci nu este niciun secret sa citesti acel text original care se numeste Tanach

| NuAmNumeStraniu a răspuns:

Salut jun