Tu chiar crezi ca poti converti persoanele de pe aici la convingerile tale presarate cu aberatii ilogice sau care e scopul unor chestii repetate la infinit in acelasi stil? Incepi sa semeni cu Basescu, care la b1tv a spus de peste 10 ori cuvantul plagiator. Asa esti tu cu acest "sef al cheilor".
Ma cultura Ioc, eu nu vreau sa convertesc pe nimeni!
Vreau doar sa invat tinerii sa gandeasca pe teme din Biblie!
Evident ca nu ma astept ca incultii si analfabetii structurali sa inteleaga ceea ce am postat, pentru ca eu nu am postat acestora ci celor insetati de cultura, adevar si ratiune!
Apropo. oare tu nu semeni cu aceia pe care Basescu al tau i-a categorisit ca fiind absolventi ai scolii romanesti care scoate numai idioti?
Care Domn Dumnezeu ma fraticule?
Au crestinii vreun Dumnezeu?
Poi daca aveau un Dumnezeu de ce nu le-a scris o Biblie si vedem ca au furat-o pe cea a religiei mozaice?
Sau ai impresia ca daca furi o Biblie a unei alte religii il furi si pe Dumnezeul acelei religii din ceruri?
Ce lumina sa primesc si de la cine?
Tu nu stii ca evul mediu religios mai poarta si numele de "perioada obscurantismului intunecat", tu ai impresia ca lumina vine de la religie sau de la lumanare?
Gresit, lumina vine numai de la Stiinta si de la cunoasterea rationala si nu prin credinta a proasta!
Ce pacate ma fraticule?
Sa intelegi ce scrie in Biblie si sa nu ascult de interpretarea mincinoasa a unor sarlatani este pacat?
Cel mai mare pacat, prietene, este pacatul prostiei, asa ca trezeste-te ca nu cumva sa calci pi dansul!
Credinta a proasta este numai pentru cei care nu stiu pentru ca nu-i duce capul sa invete ca sa STIE!
Noi traim intr-o lume in care esti apreciat numai dupa ce si cat stii!
Este o gravă eroare de spiritualitate, deoarece Isus Christos nu este "Şeful Iadului"! (stai de vorbă cu nişte preoţi, pentru a te lămuri asupra acestei chestiuni, deoarece aspectul ridicat de tine necesită o lungă discuţie pe teme religioase).