| Inferno a întrebat:

Poate Dumnezeu sa adoarm instinctele animalice adanc inradacinate in noi?

Răspuns Câştigător
| soimos a răspuns:

Nu!
De adormit le adoarme doar religia si credinta a proasta, astea doar in cazul ca nu ai avea constiinta!
Daca ai avea constiinta ai intelege sa nu te lasi prada instinctelor animalice ci ar trebui sa iti faci o prietena draguta careia sa ii declari iubire si sa va ardeti amandoi "instinctele animalice" pe "rugul iubirii"!

15 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Poate, dar răul are libertatea de a ne ispiti. La rândul nostru avem libertatea de a alege.
Ceva de genul : bărbatul este dator să încerce şi femeia să refuze.

| Woodenpints91 a răspuns:

Instincte animalice zici? Animalele se luptă pentru supravieţuire, la fel cum ar trebui să facem şi noi, nu sa-i lăsăm pe alţii să ne decidă soarta. Ce-i rău în a avea instincte animalice? Preferi instinctul de turmă a omului?

| Inferno explică (pentru Woodenpints91):

Nu am spus ca este rau. Intrebarea era daca Dumnezeu poate face asa ceva.
Uite inca o intrebare: Este bine sa pastram instinctele animalice s-au sa renuntam la ele si sa ne continuăm evolutia.
Daca ne uitam bine observam ca multe dintre instincte au disparut, cat va mai dura pana vor disparea toate? Se va intampla asa ceva?

| Woodenpints91 a răspuns (pentru Inferno):

Mai avem de evoluat până instinctele noastre le vor egala pe cele ale animalelor.
Momentan, majoritatea nu au reuşit să ajungă decât la stadiul de oi. Deşi, nici acolo nu sunt sigur dacă suntem sau nu cu ceva mai presus decât ele.
Şi dumnezeu nu există.

| Inferno explică (pentru Woodenpints91):

Nu conteaza ca nu exista. Doar simpla credinta in el poate face unii oameni sa fie mai buni.(Sa se comporte ca niste oi)
Deci mai intreb odat poate face Dumnezeu asta? La oscara mai mare vorbind, nu doar la 2-3 oameni.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru Inferno):

Presupusul dumnezeu nu poate face nimic, atâta timp cât dogme de mi ide ani îi ţin încă pe oameni în umbră.

| MascululAlphasiBeta a răspuns (pentru Woodenpints91):

Esti confuz rau dar ai impresia ca chiar stii despre ce vb.problema e ca ai prea putine informatii pe care sa le manipulezi (adica memorie de om prost) si nici nu stii sa gandesti.macar taci drecu ca vin in casa peste tine ma terminatule

| Woodenpints91 a răspuns (pentru MascululAlphasiBeta):

Stau în Galaţi, strada Lebedei nr.19
Te aştept.

Ia-ţi şi niste vaselină de pe drum să nu te usture rozeta după,

| DorelSudoru a răspuns:

Instincte animalice? Nu
Sunt doar reguli de supravietuire si nimeni nu poate sa ni le ia

| Pantera2012 a răspuns:

Da si te adoarme si pe tine daca vrea laughing rolling on the floor ca e atotputernic daca stiai asta Satanistu dracu schimba dracu poza aia de la avatar Satanistu **** mele laughing rolling on the floor

| Inferno explică (pentru Pantera2012):

Cum sa ma adoarma din moment ce nu exista?

| Pantera2012 a răspuns (pentru Inferno):

Pai vine noaptea pe la tine in pat si te sugruma de gat stiai si poate sa fie si invizibil daca matale stiai laughing rolling on the floor

| wintermee11 a răspuns:

Hai sa devenim niste retarzi cu toti, niste legume ma gandesc.sa stam asa intr-o adormire si-ntr-o amortire crancena a simturilor si ideilor noastre.mai direct spus sa ne curga scuipatul din gura de prosti. oare ar fi bine? bineanteles ca nu.Un om fara instincte animalice este o leguma, complet descoperit, cu garda jos pasibil sa i se intample orice.mereu la cheremul alcuiva decat al vointei lui proprii.Vreu sa am instinctele animalice la mine__ca sa zic asa;-). atunci cand cineva imi impune sa fac un lucru pe care nu-l doresc a face. vreau totodata sa am instinctele treze obligatoriu cele animalice si sa ma revolt daca cineva imi face nasoale.Numai bine!

| dampel a răspuns:

Dumnezeu poate face oricewinking

| HelloWorld a răspuns:

Nu Dumnezeu trebuie sa le adoarma, ci noi sa le exterminam. Asta, prin credinta in El.

Întrebări similare