I-ai multumit ca ai vazut soarele in dimineata asta? findca daca te-ai culcat aseara ai acceptat de buna voie sa mori pentru o noapte. fara sa stii daca te vei mai trezi? si totusi te-ai trezit si soarele a rasarit si pentru atei.nu-i asa? dar pasarelele le-ai auzit afara? datule-ai ceva sa manance pe pervaz, macar de curiozitate sa vezi? te percep ca pe un om bun? sau rau? vor veni sau nu sa ciuguleasca ce le-ai pus? acum vara e putin probabil. iarna se vede mai bine.in fine eu ma cujet ca daca tot il numesti barbosul, fiul si fantoma, contestandu-i totusi faptul ca el ESTE, intreit si totusi unic, are un motiv sa te accepte; intrebi totusi de el chiar daca nu crezi in el.deci el are o speranta in tine, si te ingaduie, fiindca are timp si rabdare.multa.multa.problema e ca tu nu ai prea mult timp.si atat cat e trece atat de repede.
Sa-i multumesc lui doamne doamne ca am vazut soarele? Nu, mai bine multumesc legilor fizicii.Si pe pasari nu le-am hranit pentru ca stau la casa...O sa ajung in iad?
Da, dar asta nu inseamna ca le asigura si mantuirea numai pentru ca ii sunt dragi
Ar face bine sai accepte ca venim la el in curand, suntem un miliard de suflete banuiesc ca ne va trimite in iad ca nu i-am fost sclavi o viata, ateismul =gandesti = vei arde vesnic
Sigur! El ne-a creat si ne stie cel mai bine. Mai mult, poate sa ne schimbe si sa ne faca fericiti!
(semnat: fost ateu)
De fapt iadul nu inseamna suferinta, ci este lipsa iubirii lui Dumnezeu. Tu spui ca nu o vrei, deci nu o vei avea. "Cere si ti se va da!" se transforma in "Nu cere si nu ti se va da!".
Trebuie sa-L intrebi, mai bine, nu vorbi in numele Lui...
Sa inteleg ca incepi sa crezi in Dumnezeu? este un lucru bun. Orcand vei vrea sa te intorci la El, te va primi cu toata dragostea si cu bratele deschise, exact ca si tatal pe fiul risipitor pentru ca Iisus a venit in lume si pentru ateii
Normal ca poate, doar "El" i-a creeat si pe ei singurii care nu ii pot accepta sunt cei prea batuti in cap sa poata accepta ceva diferit... e ca si diferenta intre o persoana tatuata si una netatuata: cea tatuata nu ii judeca pe ceilalti dupa aparente (normal ca mereu sunt si mici exceptii, ca si la capitolul religie)
O alta intrebare idioata. Dece ar fi nevoie cas dumenzeu sa-i inteleaga? si de ce sa-i accepte, daca ei nu-L accepta?
Daca masonii iti accept poza inepta de profil de ce nu ar putea intelege Absolutul pe atei?
Dumnzeu intelege orice.Chiar daca nu esti crestin, incearca sa iti dai seama ce e in sufletul tau si ce e bun in El.Sa stii ca Dumnezeu e bunanatea infinita si se gandeste de atatea ori cate boabe de nisip sunt pe malul marii.Tu de cate ori te gandesti la El?