Eu zic, ca esti putin cam dus... DE TOT
exista un principiu filozofic absolut pe care nimeni nu a indraznit vreodata sa il contrazica si anume:
SINGURUL adevar care nu se schimba e ca TOTUL SE SCHIMBA!
in stiinta chiar exista un termen absolut, numit entropie
"acum 2 ore | banmole5 explică (pentru Zuzu1991):
"SINGURUL adevar care nu se schimba e ca TOTUL SE SCHIMBA" - e o idee gresita pentru ca legile fizice neschimbatoare nu se bazeaza pe materie."
sa MORI TU ca am scris materie pe undeva, SAU PE DRACU' macar am scris legile fizicii e undeva, deci SA MORI TU ca ai un argument... OARECARE, ca eu NU VAD NICI UNUL, in afara de faptul ca eu am reusit sa emit un adevar absolut, iar pe tine te MANANCA sa mi-o tragi, chiar daca e cu argument KRETIN, tot e mai bine sa te simti superior ca mi-o tragi
hai sa incerc si eu, EXACT ce faci tu... pot sa te ating... ESTI ASA DE CCCCCCCOOOL, POT SA TE ATING?!? TE ROG!
Să știi și tu că până și Dumnezeu învață! În această idee, gândește-te că viața ar fi foarte plictisitoare dacă s-ar repeta aceleași lecții de viață. Ar însemna că nu progresăm. Progresul presupune schimbare.
Dumnezeu nu are nevoie sa invete. Dumnezeu are un scop si cu siguranta I se va indeplini deoarece e atotputernic.
Ba, Dumnezeu are nevoie să învețe! Noi suntem un experiment pentru el, dacă nu știai. Încearcă să obțină oameni iluminați, dar în zilele noastre toată rasa a degenerat. Vezi, că nici tu nu recunoști adevărul când îl auzi?
Nu suntem un experiment pentru Dumnezeu. Dumnezeu a acceptat provocarea lui Satan pentru ca stie ce a creat si stie ca isi va duce la indeplinire scopul de a aduce sub autoritatea sa cativa oameni care sa-l iubeasca de buna voie. Dumnezeu nu incearca oamenii cu lucruri rele. Cartea biblica Evrei capitolul 11.
Cu alte cuvinte, Dumnezeu și-a pus ambiția să lupte cu Satan. A fost o provocare de nerefuzat... Băi ce minte ai! Unde ai citit asta în vreo revistă manga? Mai bine citești cărți cu roboți că ieși mai câștigat!
Voia lui Dumezeu e sa predic la oameni despre scopul sau si despre ce va urma sa se intample. Dumnezeu nu si-a pus ambitia poentru ca stie ce a creat. Stie ca a creat o specie umana cu libertate de alegere capabila sa discearna intre bine si rau. Satan a venit cu cunoasterea raului interzisa de Dumnezeu prin acel pom.
Eu fac o lucrare de salvare. Robotii nu scapa pe oameni de la moartea permanenta.
Dacă ești așa cunoscător, de ce scrie în biblie "mușcați din măr și veți fi ca Dumnezeu?" Oare nu pentru că Dumnezeu cunoaște răul? De ce Dumnezeu face să se nască copii bolnavi de boli incurabile dacă nu cunoaște răul? Hai să te văd, salvatorule de oameni!
Dumnezeu stie ce e rau pentru om. Se nasc copii bolnavi pentru ca Dumnezeu a acceptat provocarea pentru ca stie ce a creat si ca Satan e gasit ca mincinos. Citeste cartea Iov capitolul 1 si 2. In plus ca se naste omul bolnav direct si moare la cateva zile dupa nastere sau moare in chinuri la 80 de ani e cam acelasi lucru. E doar o chestiune de inca putin timp. Pentru Dumnezeu vesnic 80 de ani de viata e cam nimic. Romani 5:12:"De aceea, dupa cum printr-un singur om a intrat pacatul in lume, si prin pacat a intrat moartea, si astfel moartea a trecut asupra tuturor oamenilor, din pricina ca toti au pacatuit…"