Da bine, și despre statuia lui Decebal poți zice că e minune divina. Mare brânză să sculptezi în stâncă. Au exagerat preoții cu icoanele in eforturile lor de a le promovau, acum enoriașii când văd ceva ce se aseamănă cu un chip pe igrasie sau pe murdăria de pe termopan se străduiesc să își dea seama daca e Isus, Maria sau alt sfânt, și își zic că e minune de la Dumnezeu că a apărut acolo.
Deci, esti de acord ca e vorba de influenta preotilor.
Nu la imagine am vrut pareri, ci la comentarii.
Nu vreau sa fiu misogin dar din vreo suta de nebuni care comenteaza cu "amin" si sunt dati pe spate de tampenia asta doar vreo 10 sunt barbati.
Culmea prostiei e ca unii chiar intreaba unde e asta...
Poza e SF; Clar făcută nu reală.
Cu părerile de pe-aici... e o categorie în care fiecare îşi poate spune punctul de vedere în mod liber referitor la un subiect destul de tabu în românica, şi anume religia, ceea ce e un lucru bun.
Nu e evident ca poza e facuta in photoshop? Sunt doua tipuri de roca diferite in imaginea data, deci clar ca e o sculptura specific-catolica imbinata cu peisajul.
Am spus ca nu asta ma intereseaza, ci parerea voastra referitor la comentarii. Daca nici textul meu nu l-ai citit, parerea ta nu poate fi pertinenta.
""Vreau sa stiu parerile voastre despre comentariile de aici. ""
Asta am scris!
Am observat ca toti se cramponeaza de restrictia Bisericii legat de idoli. Si, mi-a atras atentia un raspuns: in biserici, se regasesc icoane (tablouri, deci) si sculpturi. In concluzie, "idoli si chipuri cioplite". Aici vreau sa vad parerile voastre. Nu superficialitate!
IntrebSiEuAcum întreabă:
kaynmaincallme întreabă: