anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Poate ma ajutati sa inteleg logica din spatele afirmatiilor unui user...

Cica :

1 - "Ma si mir ca aveti tupeul sa jucati seria W.o.W. bai ateilor...
Nu e un joc MULT prea incarcat de misticism pentru voi?
Sau sunteti atei numai cand va convine?

P.S. E nevoie sa explic pentru atei CE inseamna "misticism"? Poate ati uitat CE va chinuiti voi sa combateti..."

2 - ""Treaba pe care o are", este ca NU exista atei adevarati. big grin
Ca TOTI sunt niste fake-uri."

3 - ""Ateul" de pe TPU "e impotriva oricarei idei de supranatural, fantastic, mistic, magic" etc... SI IN PARTICULAR saracu', "rupe" triliarde de jocuri video cu pronuntat caracter supranatural, fantastic, mistic, magic! "

4 - "Iti plac filmele cu vampiri, demoni, blesteme etc?
Iti place Harry Potter?
Ti-am rupt sifonu', esti un FALS!"

5 - "- Iti e teama sa mergi noaptea prin Bellu? (un cimitir din Bucuresti, pentru cine nu stie)
- Iti e teama sa mergi tot noaptea, imprejurul blocului tau?
Esti atras de supranatural, si in acelasi timp, te temi de el Gaio!"

Bonus (vorbindu cu altcineva si referindu-se la afirmatiile de mai sus dar intr-o alta postare de care eu nu stiam) - "Te-au deranjat puternic argumentele cu care am sters pe jos cu Gaia?".

Si ca sa fie si o intrebare : unde-i logica din spatele afirmatiilor facute de acel user?

Dupa ce ca ii raspund la fiecare absurditate, el continua cu afirmatii gen "CINE e destul de NESIMTIT de pe site-ul asta, incat sa spuna ca el are emotii ZERO la 3 dimineata intr-un cimitir, la fel cum le are la 3 dimineata, la el in fata blocului?".

Eu chiar nu inteleg logica. Ce legatura au jocurile video, mersul prin cimitir sau prin jurul blocului (seara sau dimineata) cu supranaturalul / paranormalul si ateismul?

Fac jogging dimineata gen 6 si in unele cazuri, seara la 12. Ce e greu de crezut?

Concluzia la care am ajuns e ca userul respectiv se teme de propria umbra si ca trece strada doar daca il tine mamica de manuta.

Nu inteleg... conform lui, frica sa proprie de intuneric e o dovada a ce? A existentei supranaturalului / paranormalului? A existentei zeilor?

15 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Te chinui inutil, utilizatorul despre care vorbesti nu are logica.
Dupa logica lui inexistenta forta gravitationala este suficient de puternica incat sa cauzeze fuziunea nucleara, ba se mai si contrazice ca are dreptate.

E doar trist, dar nu si logic.

| AdrianDihoricescu a răspuns:

Respectivul utilizator are impesia că dacă abuzează de iconiţe cu zâmbilici, respectivele iconiţe au forţa de a face afirmaţiile şi adevărate. Eu aştept în continuare întrebările înspăimântătoare cu care ne ameninţa.

| Holiday a răspuns:

Nu dati cu pietre in oamenii cu probleme, are omul niste frustrari mai vechi din cate se vede.
Si o oarecare nebunie, el zice ceva, el rade...mi-l imaginez in real life cersind atentie.

| Vektor a răspuns:

Noroc ca ne tine in suspans de zile bune, ca asa pot sa-mi fac curaj si sa ma pregatesc de tsunami.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Vektor):

Pai cica : "Rusine o sa fie daca am sa ma apuc eu sa pun niste intrebari la capitolul "Religie"...
Intr-o saptamana, emigrati toti de aici. "

Sunt curios sa aflu care sunt acele marete intrebari.

| Vektor a răspuns (pentru anonim_4396):

Probabil da Bac-ul sau a dat Capacitatea si acum e pedepsit ca nu a luat note bune smug

| Mădă0611 a răspuns (pentru Vektor):

laughing sau citeste argumente anti ateiste sa ne faca sa emigram de aici... :-s Oricum, o sa aflam ca are o viata, nu ca noi, luzări atei.

| SabbyNightShadow a răspuns:

Incearca doar sa se dea mare. Se crede ateu dar e doar un papalapte, exact cum ai spus tu. El ar trebui sa stie faptul ca a fii ateu inseamna sa nu iti pese aproape de nimic. Si ce daca joci jocuri video? Ca si ateu, tot om esti. Ce daca iti e frica sa treci prin cimitir sau sa mergi noapte in fata blocului? Poate iti e frica de betivii care mai trec pe acolo, de aurolaci si alte feluri de oameni periculosi. Nu trebuie sa il iei in seama :3 Prostia doare doar pentru cei din jurul unui prost, ca pentru prost e o nimica toatawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru SabbyNightShadow):

" a fii ateu inseamna sa nu iti pese aproape de nimic"... la concluzia asta cum ai ajuns? E clar ca nici tu nu stii ce inseamna ateu.

| SabbyNightShadow a răspuns (pentru anonim_4396):

Stiu ce inseamna sa fii ateu. Altefel nu m-as numit parte din ei. Prin acel lucru ma refeream ca nu iti pasa de niste lucruri pe care pe crestini i-ar scoate din sarite. De exemplu daca cineva te injura, daca cineva are alta religie, daca cineva asculta alt tip de muzica fata de ce tip de muzica asculti tu....etc. La asta ma refeream.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru SabbyNightShadow):

Ce ai enumerat acum nu are nici cea mai mica legatura cu ateismul.

| SabbyNightShadow a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum spui tu

| Blamely a răspuns:

Nu am priceput ce legătură are un joc sau un film cu realitatea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Blamely):

Mai citeste de cateva ori postarea pana o intelegi.

| Blamely a răspuns (pentru anonim_4396):

Am priceput, e prostesc și copilăresc să admiți ceva de genul. "Dacă nu crezi în misticism in viața reală n-ai voie nici să-l folosești ca obiect de divertisment."
Ceva de genul.