| MaryaMayra a întrebat:

Poate va parea ciudat, dar ieri la ora 12:51 am primit un mesaj de pe un numar de cosmote care suna cam asa:"Parinte, am gasit prapuri ieftini si epitafuri cu Mantuitorul pentru Pasti pe internet. Uitati-va putin.Maria". Acelasi mesaj scris identic, tot la 12:51 dar de pe un alt numar de cosmote l-a primit un apropiat dar pe telefonul de serviciu. Intrebarea mea este daca a mai primit cineva acelasi mesaj sau daca stie sa imi zica exact ce inseamna acest mesaj?

Răspuns Câştigător
| PorumbRodica1965 a răspuns:

Ti-o fi facut un caz de publicitate ceva popa, prapurele sunt stindardele din biserici, ce le folosesc, in ritualuri, nici ei, nici enoriasii nu stiu de ce si ce rol au, este modalitate de-a fi vazuti de oameni, idolii, si comercializarea lor de catre cei ce le fac, le fac publicitate, ca nu au vanzari, si stii cum e cu ocazia sarbatorilor, lor, ar face si ei 1leu de5. Marsavie, nu e de luat in seama, e la fel ca cea sau cel ce ti-a trimis-o.

17 răspunsuri:
| William a răspuns:

Isi bate cineva joc de tine.

| mgtow a răspuns:

Probabil a gresit numerele de telefon cand a trimis mesajul. Vorbeste de chestii legate de biserica nici nu stiu ce poate sa fie, ceva legat de adorn probabil ei stiu.

| mihaibrasov a răspuns:

Eu zic sa mai cumperi prapuri cat sunt ieftini.

| milan9 a răspuns:

Fiecare cult creştin exploatează excesiv functia de reprezentarea a imaginii!

Astfel, „imagini" ale lui Hristos şi ale sfinţilor, apar în cărţi, reviste, biblii cu imagini, pliante, filme, postere, etc., iar aceste "imagini" sunt însoţite cel puţin de un "gând" de respect! Ei când le reprezintă peste tot, reprezintă idoli? La fel, în Biserică, icoanele sunt însoţite doar de un "gând" de cinstire, respect, şi legătură cu persoana reală!

Icoana nu primeşte "personalitate proprie", ea are doar „funcţia" de a „reprezenta" o persoană reală (care există în realitate, în afara icoanei), are funcţia de a aminti persoana reprezentată, aşa cum cărţile, bibliile şi revistele şi filmele oricărui cult amintesc de persoanele biblice! Gândul de respect sau cinstire care însoţeşte privirea icoanei se îndreaptă spre personele respective, cu existenţă reală!

| milan9 a răspuns:

Cât de sinistru si de periculos poate fi un cult care nu evită nici o ocazie pentru a manipula, de aminti, a induce in eroare, a semana cu orice pret confuzie, a ascunde adevarul, si totul doar cu unicul scop de a racola si dea face noi victime...

Ei bine, iehoviştii, în mod constient gresit neagă existenta obiectelor de cult, asta desi:
Spre exemplu, LA CEREREA LUI DUMNEZEU sau sub îndrumarea profetilor, evreii Vechiului Testament aveau (sau după caz, chiar au) nenumărate obiecte de cult:

sfeşnice, lumânările, Chivotul legii, HERUVIMII DIN AUR(!), veşmintele specifice, cărţile de cult, jertfele specifice, diferite obiecte şi materii indispensabile cultului, rugăciuni fixe, Scrierile sfinte, Yarmulke, Kippa (acoperamantul capului), mezuzot (cutiuţe care se puneau simbolic pe tocurile usilor), Mezuzah (tocul usii cu valoare simbolică), Tzitzit (franjuri rituale atasate unui vesmant purtat de un barbat), obiectele şi materiile folosite în ritualul circumciziei, alte obiecte: Bimah, Aron Kodesh, Mizrah – zidul plangerii, Petikha (draperia care acoperea Sfânta Sfintelor), Aliya, Hagba si Glila, Karen Kayemet LeYisrael (cutia ce culoare albastru cu alb necesara strangerii fondurilor), tefillin (cutiute negre la care sunt atasate curele de piele neagra), arba kanfot (cu câte 613 franjuri), etc...

Alături de obiectele de cult insultate de către eretici se află şi gesturile CU VALOARE SIMBOLICĂ nerecunoscute în general de către aceştia. La evrei spre exemplu, acestea erau întâlnite cu mare ABUNDENŢĂ: ruperea hainelor -Kriyah- (pentru a exprima durerea), Nichum Avelim, Kaddishul, ceremonialul Bar-Mitzvah, ceremonialul Tahara, misiunea celei numite Chevra Kaddisha, ceremonialul numit Brit Milah, etc, etc...

| milan9 a răspuns:

Cu siguranta ai fost victima unor mesaje de tip spam prin care cineva poate isi face reclama sau face glume de prost gust...

| sublime89 a răspuns:

A gresit numarul.

| MaryaMayra explică (pentru sublime89):

Sa fie coicidenta atat de mare incat sa greseasca numarul atat la mine cat si la acel apropiat al meu?

| sublime89 a răspuns (pentru MaryaMayra):

Nu stiu. E greu de spus.

| Zurelin a răspuns (pentru MaryaMayra):

Cred ca ti s-a facut o gluma

| MaryaMayra explică (pentru Zurelin):

Nu cred ca putea fi aceiasi gluma la atatea persoane. cum zice si Babanas Mada a primit si ea si nu ne cunoastem, suntem din orase diferite... in fine...

| ViseleSmulgGratii a răspuns:

Este ceva Mare! Se pregateste o Miscare ce va schimba omenirea odata pentru totdeauna iar tu esti Alesul! Mobilizeaza-te, aduna infromatii, cauta tot ce poti si du-ne spre MANTUIRE! Nu mai poti da inapoi, esti parte din Plan!

Acum si pe android. ^_^

| Băbănaş_Mădă_1990 a răspuns:

As dori sa stiu din ce oras esti. in urma cu 2 ore am primit si eu acelasi mesaj, si in urma cu aproximativ 2 luni l-a primit si mama mea, si colega ei de birou. mama locuieste in zalau, eu in cluj napoca.

| MaryaMayra explică (pentru Băbănaş_Mădă_1990):

Buna..sunt din Campulung, Arges! deci exact cum credeam nu avea cum sa fie doar o greseala..si totusi mie mi se pare ciudat in continuare si nu inteleg ce e cu acest mesaj.