Da satană, mori, arzi în iad, putezește d*acului de s*tana d*acului ce ești!
Tu-ți satană de satanist împuțit ce eși, să vezi ce vine domnu și te ****-n cur că n-ai prețuit viața asta, să vezi tu, căcat satanist ce ești!
Nimic, mă plictiseam
Nu că ar avea vre o legătură, ia de aici: http://www.youtube.com/watch?v=ETJ5cdDBoaE&feature=related
Cum am zis, nu știu de ce am postat asta, dar pocăitule sper că nu te superi că are legătură cu halloweenul că mai știam din ăștia care zic că-i sărbătoare satanistă...
Ști când o să mă dau eu la pocăiți? Când o să zboare porcul... și nu mă refer la ăla de la Pink Floyd care zbura prin Londra acum câteva zile
Primesc brioșe și Vodka?
Pocaiti? Presupun ca te referi la adventisti nu? Eu's crestin-ortodox, si, o parere sincera, nimanui nu ii pasa de numele unui ateu, sau a unuia care vrea sa jigneasca o credinta, care ii respecta legile lui D-zeu, seful si tatal TAU!
Imi poti spune motivul daca nu intreb prea mult?! Pentru ca... ei au dreptul la o credinta, nu corecta intr-adevar, dar totusi, cred in D-zeu! Au dreptul la alegerea vietii... si tu ai, si sper sa faci alegerea buna, Bafta in cautarea ei!
Nu sunt pocait dar pot sa te intreb de ce iti bati joc?
Pocaitii Il reprezinta pe Dumnezeu.
Da ma jigneste
Am inteles ca nu ai nici-o treaba cu Dumnezeu, doar ca vreau sa mentionez:
Una dintre cele 10 porunci:
"Sa nu iei numele Domnului in desert"!
Adica sa nu razi in nici un fel de dumnezeu sau alte chestii pe care ai putea sa la faci.Sunt pacate mari.
A iti bate joc de o religie inseamna a iti bate joc de propria persoana pentru ca toti sunt oameni
tu automat te iei de Dumnezeu
ai grija te faci si schimbati atitudinea
(nu o spun cu rautate asa ca nu mi-o lua in nume de rau)