| sandra2012 a întrebat:

Pocaitii chiar nu gresesc niciodata?

19 răspunsuri:
| Davidoaia a răspuns:

Depinde ce intelegi prin "Pocaiti"winking

| elenat a răspuns:

Nu exista oameni perfecti! Chiar si pocaitii gresesc "fact"

| Davidoaia a răspuns:

Daca gresesc sau nu. numai ei stiuwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!

Nu,cel ce nu greșește cel fără de păcat este D-zeu,crezi că pocăiți nu au spus în viața lor dracu? crezi că pocăiți nu se enervează? crezi că pocăiți nu țipă? toți greșesc dar asta pentru D-zeu nu este nimic el nu judecă crud de aceea îl considerăm bun și fără de păcat dacă spune cu dracu sau se enervează nu înseamnă că este păcătos, păcătos este cel care îl îndrumă să zică cu dracu și păcătos este cel care se enervează, baftă in găsirea răspunsului corect!

| sandra2012 explică (pentru Davidoaia):

Pai oameni care au gresit inaintea lui Dumnezeu si s-au pocait de pacatele lor.

| FucktheSystem a răspuns:

Pocaitii chiar nu gândesc niciodata?
Ba da, din când în când, dar prea rar...

Răspuns utilizator avertizat
| dana85 a răspuns:

Sa stii ca si pocaitii sunt si ei oameni, si, ca toti oamenii, sunt supusi greselii, ispitelor si tentatiilor.Doar ca la ei exista cultul pentru familie si pentru sot/sotie, exista responsabilitate fata de parinti-copii, exista interesul bisericii de a se ocupa de educatia religioasa a copiilor si programe pentru atragerea tinerilor, exista invatatura de a-ti intemeia o familie(la o varsta mai timpurie decat la ortodocsi tocmai pentru a duce o viata sexuala in cuplu ), exista grupuri de rugaciune, fonduri pentru cei saraci ca sa nu ajunga sa cerseasca pe strazi, la ei exista rusinea de comunitatea si de opinia ei, care la abateri, merge pana la excluderea din cult.Aceste lucruri ii ajuta sa nu devieze asa mult, si intr-un procent asa mare, de la morala crestina.

| carpediem a răspuns:

Intodeauna.

| barbattttt a răspuns:

Orice om pacatuieste si este supus greseli. Dar depinde ce faci dupa ce comiti pacatul...

| Urzi23 a răspuns:

Urzi23 A raspuns cu intelepciune :

Ce avem noi aici pocaitii bagati la mijloc mai precis adusi tiris de fariseii de pe TPU.

Ia sa cautam noi o pilda a Mintuitorului :

Ma gindeam la femeia adultera dar nu prea merge, eu totusi incerc.

Ce spune Mintuitorul ""Cine dintre voi este fără de păcat, să arunce cel dintâi cu piatra în ea".
Iar fariseii stiind ce aveau pe constiinta au plecat cu cozile intre picioare aruncind pietrele in drum.
De ce am ales tocmai acest exemplu?
Puţine sunt imaginile lui Cristos care să respire un aer mai uman şi mai divin decât aceasta.

Avem noi oare voie sa judecam "Nu judecati ca sa nu fiti judecati" deci frumos este sa luam si ceva de invatatura de la ei.
-Familia
-Dragostea de copii
-Se ajuta la necaz
-Copii bine educati
-gasim ingineri =DA
-Gasim Medici =da
-Gasim cam toate profesiile

Pocaitii gresesc =DA ca sunt oameni dar probabil se pocaiesc si regreta fapta si parasesc calea pactului

| adisuper a răspuns:

Nu exista om perfect!

| Bogdanux a răspuns:

Oricine greseste/"pacatuieste".

| Angel0 a răspuns:

Nimeni nu este perfect.

Răspuns utilizator avertizat
| Gabica a răspuns:

Pocaitii sunt di ei oamnei:gresesc,pacatuiesc, dar cred atat de mult in Dumnezeu incat El le iarta toate acestea pentru ca sunt destul de putine, dar exista.

| EmaS a răspuns (pentru Antipaticu):

De unde stii? Dar,frumusetea este ca,inainte de culcare,imi plec genunchii si imi marturisesc Domnului greselile mele,imi cer iertare, si Domnul este credincios si drept si ma iarta.Tu, cum procedezi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba gresesc uneori mai mult decat ceilalti! Eu am vecini pocaiti si se poarta extrem de urat.Dca gresesti cu ceva se roaga ca Dumnezeu sa-ti dea tot ce-i mai rau.Daca esti vinovat,ti se intampla lucri grave,iar daca nu esti raul se intoarce asupra lor. Exemplu:O femeie sa luat la cearta cu o pocaita(pocaita a inceput). Pocaita s-a rugat la Dumnezeu sa-i dea ce-i mai rau femeii care nu era vinovata, si peste o saptamana, unul dintre baietii pocaitei a cazut intr-un lighean cu apa fiarta.Si a trecut prin vreo 5 operatii si tot nu e refacut complet.

| sandra2012 explică (pentru anonim_4396):

Urat...ei cred ca daca cred asa mult in Dumnezeu au dreptul sa Il roage sa le dea oamenilor tot ce e mai rau? Pacat...

Întrebări similare