Vorbesti in necunostinta de cauza. Pocaitii nu ling icoane.Mai documenteaza-te si tu daca tot vrei sa arunci cu noroi.Iti spun eu sigur ca fac si sport!
Sectantii nu au preoti.
Nu-i treaba măgarului de unde beau oile apă. Daca ai putina cultura generala, stii acest lucru si anume ca pocaitii nu au preoti.
Predica numai adevarul si numai din Biblie.
Nu am fost niciodata si nu cred ca o sa merg vreodata acolo, numai cine stie in ce inprejurari sau poate cu ocazia unui eveniment(nunta sau ceva de genul).
Da. se spovedesc... dar se aud zvonuri ca popa nu mai are nimic pe sub patrafir!
Da! Îngenuncheat în faţa icoanelor, mers la biserică, şi (ştiu că nu e sport) cântatul Prohodului la Denie.
Pa, pa!
Da si nu tind a deveni antipatici ca tine deoarece o fac in tacere si nu deranjeaza pe nimeni, si este ceva ce se numeste libertatea religioasa de a alege ce credinta doreste fiecare, drept garantat prin constitutie si nu esti in masura de a le cerceta sau curma acest drept.Deci.nu fi antipatic.
Da si eu ma inchin la icoane.Ai fumat ceva iarba cumva? Manifesti un comportament de sociopat, cauti sa te bagi in seama prin ridicol.Succes ai reusit esti number one.
Uite eu nu vreau sa ne trimitem la nesfarsit replici etc.Intelege ca uneori in viata sunt oameni care asa de tare sunt loviti de necaz,de soarta, nu mai au nici o scapare si atunci singurul lucru la care apeleaza este puterea cereasca, Dumnezeu.Intelegele disperarea (nu iti doresc sa ajungi insa roata vieti se invarte,azi razi de un olog,maine poti fi unul dintre ei etc) si nu judeca comportamentul lor,inchipuieti ca unul din apropiatii tai dragi tie este bolnav de cancer in faza finala,cum ai proceda,pe cine ai mai incerca sa rogi sa te ajute,incotro ti-ai indrepta pasii? Spre un vecin,spre un prieten,spre medicii ce-ti spun ca mai are de trait citeva zile,sau spre Dumnezeu? Fii cinstit cu tine insuti si recunoaste cand stii ca pe pamant nimeni nu al mai poate ajuta pe cel drag tie,disperat, in lacrimi de durere unde cauti alinare chinului tau, chinului lui cand al vezi ca se zvarcoleste de durere.si i se apropie sfarsitul? Raspundeti singur.si nu prorocesc sunt momente REALE in viata prin care cu toti vom trece si fac parte din destinul nostru de muritori,deci si tu le vei parcurge, chiar daca acum faci pe bravul, odata tot te vei izbi de vorbele mele tine minte.si singurul ce iti va asculta rugile si oferi alinarea va fi cel pe care astazi al hulesti. Dumnezeu! bafta.
Daca fac chestii din astea cum zici u:,, pupat si lins icoane''. inseaman ca nu's pocaitit. Logic
Http://www.youtube.com/watch?v=kgQ8wCrFYFY dedicatie speciala pentru toti dusmanii mei si a tuturor ateilor la muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu