| Elimat a întrebat:

Poiana Brasov este o padure. Aceasta padure are copaci. Copacii acestei paduri au lemn. Lemnul din acesti copaci este folosit pentru a face banci. Bancile facute din lemn sunt facute ca oamenii sa se aseze pe banci. Asezarea pe banci este relaxanta si odihnitoare. Oamenii au copii care se joaca in parc in timp ce se odihnesc. Parcurile au fost construite cu masini. Masinile merg cu combustibil. Combustibilul nu creste in copaci. Copacii cresc din pamant. Pamantul contine aur. Aurul este luat de mucitori. Muncitorii duc la amanet aurul. Aurul este vandut cu un leu. Leii au fost inventati de oameni. Oamenii au fost facuti de oameni. Oamenii au fost facuti de Dumnezeu. Dumnezeu este asculatat de crestini. Crestinii merg la biserica. Biserica este facuta din lemn. Lemnul este facut din copaci. Copacii contin celuloza. Celuloza este folosita in hartie. Hartia este folosita pentru scris. Scrisul este facut de oameni. Oamenii consuma mancare. Mancarea este facuta din Zinc. Zincul este gasit in tabelul periodic al elementelor. Tabelul periodic al elementelor este folosit in chimie. Chimia a fost folosita pentru crearea universului. Universul a fost creat de Dumnezeu. Uite asa am ajuns de la un copac pana la Dumnezeu.
Ce credeti despre acest text?

Răspuns Câştigător
| Krax256 a răspuns:

Cand se va rupe banca de lemn cu tine o sa constati ca cel mai destept cedeaza.

| Elimat explică (pentru Krax256):

Felicitari Krax256. Raspunsul tau este destul de intelept si clar si parca seamana putin cu un proverb!

5 răspunsuri:
| JackR a răspuns:

Cred ca hartia suporta orice. Inclusiv "textul" tau.

| tal4556 a răspuns:

Ca i an *** de lung

| Elimat explică:

Am facut acest text pentru amuzament in timpul orei de romana.Profa' mi-a dat 10. M-a ajutat si un coleg.

| Elimat explică (pentru Elimat):

Si habar nu am de ce trebuie sa fie la religie pentru ca practic era vorba de a amuza si inspira uni oameni si desigur si pentru mine.Partea cu Dumnezeu era doar ca sa ajung de la ceva mic la ceva mare!