| sokey a întrebat:

Posibil sa-mi mearga totul prost din cauza ca ascult reggae si sunt rasta? Adica: de cand nu mai ascult si nu mai port bratari rasta si nu ma mai comport ca unul imi merge totul normal.

Răspuns Câştigător
| OOOLEOOO a răspuns:

''Rasta este viitorul''

http://youtu.be/zvF0QxA09c4

Nimic nu merge bine sau prost, totul depinde de reprezantarile si convingerile tale interioare, cele pe care ti le repeti in minte.

Convingerile negative sunt ca o masina care vrea sa ajunga la o destinatie cu frana de mana trasa, TE VOR TRAGE TOT TIMPUL INAPOI!

Daca tu ai convingeri negative intr-un anumit domeniu si crezi ca toate ti se intampla numai tie chiar si cand te va lovi norocul in cap vei crede ca ti se intampla numai rele.
Sau invers, daca crezi ca succesul vine la cei care lupta si incearca sa mearga inainte vei vedea ''lumina'' si in cele mai grele situatii.

Tine minte, cu cat stima de tine este mai scazuta cu atat mai prost iti vor merge treburile in viata!
www.facebook.com/RASTAROMANIA

8 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Vezi? Asa patesti daca nu porti, in buzunarul din dreapta, spate, o coada de iepure alb cu negru. Sper ca nu trebuie sa-ti mai spun ca negrul trebuie sa fie la varf!
Ah! Si nu uita! Cand vezi o pisica neagra, fa 13 pasi inapoi si scuipa de 3 ori peste umarul stang si de 2 ori peste ala drept!
Nu va-nvata nimic la "rasta" aia?

| Hombre a răspuns:

Du-te bai si i-ati capre, toti fitosi vrea sa de-a bine la gagici, isi pune cateva fiare pe ei si se dă importeişăn, Leano, sunt "rasta" să moară mama.

NOname
| NOname a răspuns:

Autosugestie şi superstiţii.

| Miauti a răspuns:

Daca ai freza rasta. de acolo se trage. Nu am nimic cu oamenii care aleg ce vor, dar din punct de vedere al meu am impresia ca acea freza da un aspect de nespalat.

Renunta la freza aia si o sa vezi ca iti merge bine. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bă,dar toți o ardeți rasta? Nu știu ce înțelegi tu prin cuvântul "rasta".
Ascultă-l pe OOOLEOOO, are dreptate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E problema ta.tot ce e rau si subliminal ce ataca mintea si aptitudinile omului si influenteaza gandirea si comportamentul lui are o cauza.gandirea are o cauza si efecte nocive daca este o gandire malitioasa, vorbele la fel. punete si tu la punct, gaseste-ti o identitate, spirituala, care se contopeste cu cea fizica armonios si multumitor si merji inainte.cu intalepciune.

| Buresbista123 a răspuns:

E posibil sa ai ceva probleme la tartacuta, lasa superstitiile ...http://www.youtube.com/watch?v=u3X5f3gY4iw

| Igama a răspuns:

Haide, mai! ce intrebare e asta? cum sa iti mearga prost doar pentru ca asculti un anumit gen de muzica? nu...stai linistit.