| Meliynda a întrebat:

Pot sa stiu si eu care sunt adevaratele Pasti? Cele catolice sau cele ortodoxe? Din cate stiu eu, Iisus a inviat doar o data...

5 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

Nici unul, nici altul. Nimeni nu ştie ziua în care Isus a înviat. Important este să ştii să sărbătoreşti pe Isus Hristos aşa cum se cuvine, după Biblie nu făcând fel şi fel de mătănii.
Paştele nu înseamnă ouă vopsite, lumânări şi îmbuibare, ci inseamnma să cânţi Domnului o cântară nouă din toată inima, să îi fii deplin recunoscător pentru faptul că te-a scos de sub jugul robiei şi te-a eliberat de păcate!
Hristos e Viu în veci vecilor!

| OOOLEOOO a răspuns:

Calendarul Evreiesc ar fi cel mai corect! Dupa cele citite si auzite happy

Dar si daca nu sarbatorim ziua invieri tocmai cand Iisus a inviat, nu conteaza, important e ca am sarbatorit faptul ca a inviat! Si ca ne amintim ca intr-o zii el a inviat, asa cum au spus scriputirle!

Sarbatori fericite =)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. Isus a inviat o singura data..noi sarbatorim invierea sa de atuncea de demult..Ambele sunt aproape la fel ortodoxe si catolice..Nu putem sa zicem ca sarbatorile pascale sunt adevarate deoarece contin traditii mincinoase.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa.si noi credem diferit.fiindca asa vrem.care e problema? dar tu cum crezi? ca un ortodox sau ca un catolic? ori nicicum? asta e problema.

| nimeeee a răspuns:

Uite adevaratele pasti nu sunt nici catolice nici ortodoxe ..nu au religie Pastele este cand a murit si a inviat Domnul nostru si El a inviat doar o data si dupa aia a mers in cer alaturi de Tatal Luiwinking