Se spune ca unele din gandurile bune sunt de la el. Pentru cei obisnuiti cu interfetele display e greu de inteles, insa unii dintre sfinti vorbesc despre o alta cale de comunicare cu cerul.
Da,eu comunic in fiecare zi cu ingerul meu pazitor, se numeste Gabriel.Pur si simpu ma gandesc la el, apoi ca prin magie apare in fata mea.E o minune, o minune de la Dumnezeu.Imi spune ca ma iubeste, e atat de bucuros sa ma pazeasa de rele, e superb.Are aripi de vultur, e alb si puternic.Azi nu am vorbit cu el, nu am avut timp, vai, dar ce dezamagire.Nu vreau sa-l supar, asa ca plec, probabil ma asteapta.Pa!
Da poți. Dacă fumezi haș sau iarbă, dacă tregi ceva halucinogen pe nas, altfel nu văd cum ai putea face asta.
A meu se ascunde si cred ca mai e si surd.
Daca te gandeai tu la intrebare? Se ascunde dar nici nu-l bagi in seama sau chiar il alungi si el plange, doar incearca
Da,ai dreptate, plange! Vai, saracutul de el, nu are cu cine sa vorbeasca.
Singurul lucru care plange acum cred ca este ratiunea.
Sunt de acord cu tine.
Cam gimnazial raspunsul, ma asteptam ca procedura sa fie mai complicata de atat
Ca si intrebarea de altfel
Daca printr-o intamplare nefericita as fi drogat, as putea vorbi cu ingerul meu pazitor, altfel NU!
De comunicat, comunicam - desi asta nu inseamna ca stam de taclale la o cafeluta si un croissant cu sampanie. Sunt destule rugaciuni catre ingerul pazitor, cauta-le in cartile de rugaciune si incearca si tu.
Da, daca te rogi, daca faci fapte bune, si le lasi deoparte pe cele rele, asta e cea mai buna solutie.
Ingerul pazitor iti poate aparea in vis insa intruchipat in alte persoane, la fel e si cu diavolul.
Daca si ingerul si diavolul apar in vis deghizati, cum ii poti deosebi?
Ingerul pazitor. Cel care are grija de noi ii Dumnezeu. Cu el poti comunica cu ajutorul prorocilor sau tu singur poti comunica cu El. Daca vrei sa comnunici cu Dumnezeu roaga-te la El!