| IntrebariIntrebatoare a întrebat:

Poti face trafic ilegal cu apa sfintita/aghiasma/tamaie/mir? Ies bani buni din asta? Cunoaste cineva cazuri sau vreun preot care face?

Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

Iti dai seama ca vine bor cu mascatii si te beleste de scoti ochii ca melcul, nu? Uite, la Iasi un amarit isi facuse atelier de facut luminari. Complet legal conform legii, insa cui ii pasa de lege? A venit bor-ul cu mascatii si l-au invatat minte - vezi ca s-a scris in presa despre asta.

9 răspunsuri:
| CobraLeon a răspuns:

...tocmai mi-ai dat o idee cum sa fac niste banii in plus.

| Tania a răspuns:

Eu stiu ca in legatura cu apa „sfintita" se foloseste busuioc care are proprietati anitibacteriene si face ca apa sa nu se strice. poti sa incercihappy

| trăncănici a răspuns:

Busuioc şi popă creştin se găseşte în orice ţară! Fă şi tu trafic cu altceva mai preţios(auzi! cu apă sfinţită!) Faci România de rîs!

| Λndrei a răspuns:

Cum sa faci ma trafic ilegal cu astea? Pai nu mai bine ne ducem noi la nea' popa sa ni le sfinteasca si ne-am scos?

| chelstone a răspuns (pentru Λndrei):

La fiecare biserica, manastire, catedrala se vand icoane, lumanari, mir, etc, dar, la nicaieri nu o sa primesti bon de la casa de marcat. in aceste medii, evaziunea fiscala este in floare.

| Filip23 a răspuns (pentru chelstone):

Sa nu mori de oftica?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il stiu pe hagi tudose ca vindea lemn de la gard ca fiind lemn sfant din crucea mantuitorului.ai cetit hagi tudose? ceteste-o.e frumoasa si haioasa.te crucesti nu alta chiar daca esti ateu.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai asa dai de inteles.dar ma rog, oi fi crezand tu in ceva. probabil.