Nu,deloc. Noi traim doar pe baza inimii, care ne asigura traiul pana murim. Restul, adicapersonalitatea nu exista, suntem toti la fel, k niste roboti
Cam asa ne vrea statul si religia. ca niste roboti.
Nu-ti poti vinde sufletul pentru nimic, mai ales pentru un loc asigurat in rai. Diavolul nu-ti poate asigura un loc in rai, deoarece el nu are nicio putere acolo.A-ti vinde sufletul diavolului inseamna a te face sluga a satanei, deci satanist, iar un satanist nu va ajunge niidecum in rai daca nu se indreapta spre Dumnezeu.
Blah, eu l'as vinde pe doo sticle de vodka cu piper si un carton de tigari. Ar fi o afacere profitabila in contextul in care "dau" nimic si primesc ceva.
Cum sa vinzi ceva ce nu exista, mai ales cuiva care nu exista, daca exista dumnezeu ce face sta si vede ca ala face ce vrea pe unde e, apropo dumnezeu isi creaza destinul inainte sa te nasti deci a creat si destinul lui satana deci dumnezeu creaza raul tot el il si dirijeaza nu degeaba in vt vb cu satana, apropo aia care tiau raspuns tiau vazut sufletul cum arata? traim intr-o lume nebuna daca un nebun spune ca vede suflete radem de el eu ce sa fac cu astia?
Este simplu. Vinzi cuiva care nu exista ceva ce nu exista.
Nu cred asta dar iti poti "vinde sufletul" diavolului pentru un loc in "raiul" de pe pamant.
Păi nu, că nu-i vând sufletul meu.
Diavolul nu poate garanta un astfel de loc, dar el poate amagi, insela si poate descrie iadul ca fiind rai si raiul ca fiind iad, asa cum a permis raul ca fiind bine si a interzis binele ca fiind rau iar cei saraci cu duhul l-au urmat.
Nu. In Rai poti ajunge doar prin credinta sincera in Dumnezeu si in jertfa de pe cruce. Doar asta te poate mantui. O seara faina!
Daca o sa iti mai doresti asta(sa iti vinzi sufletu diavolului pentru un loc in rai)o sa te ispiteasca pana la urma si vei arata ca fotografia ta
Nu Poti p3nTru Ca bUnUl dUmNeZEu IsUs HrIsTOs Nu-L LaSA p3 DrAcU sa tRiMiTa sUFlEtE rELe iN rAi... sPeR C@ t3-am @jut@t... FuNd@ Plz
Mai treci pe la scoala bai "talent".
Da tu nu sti sa scrii ca un om normal? Ma dor ochii numai cand vad toata ciorba aia de litere mari si mici. Da pai cand incep s-o citesc...
K3 faci frumy? pentru tine o sa ma straduiesc sa scriu mai frumos:*
Nu ma lua pe mine cu "frumy". Care e problema? Nu ti-ai gasit prietena si crezi ca ai sanse cu mine? Hai lasa-ma, manelistule!
Nu iti poti vinde sufletul
Daca stii tu cum se vinde un suflet invata-ne si pe noi.
Fantasy întreabă: