Hola,fratilor! nici nu stiti ce spuneti-ca "satanistii" nu sunt draci,mai! sunt oameni dusi pe cai gresite. Orice ortodox va va spune ca sunt o multime si în propria religie,care au luat-o pe lânga,pe drumul prapastios al facerilor, si blestemelor, si vrajitoriilor de orice fel.Superstitiile de genul astea sunt cu adevarat blestematiile celui rau.Dar exista în orice religie-doar nu lasa cel rau vreun om neîncercat.
Eu sunt ortodox si ma simt foarte bine asa. Ce fac budistii, sintoistii, taoistii e treaba lor, nu e treaba mea sa ii judec. Pt tine probabil ca faptul ca ma simt bine ca ortodox e echivalent cu fanatic. E problema ta.
Da,vrei sa spui ca fanaticii sunt adevaratii satanisti? sa stii ca pâna si aici exista nuante-uneori dragostea omului pentru Dumnezeu poate fi chinuitoare-si ai nevoie de alinare.
Conform bisericii ortodoxe, catolicii sunt satanisti, iar papa e davolul. Deci...
Nu cred asta. Catolicii cred ca ortodoxi sunt pacatosi.
Raspusul se intelegea. Adica teoretic nu sunt satanisti, dar practic toti se inchina la diavol si o sa ajunga in iad. Dar biserica le accepa religia, si nu ii considera satanisti.
In cazul fanaticilor ori esti cu ei ori impotriva(cei care sunt impotriva lui d-zeu sunt considerati satanisti de ei).De aici ai tras concluzia asta?
Potrivit punctului meu de vedete fanaticii sunt niste prosti si niste creduli manipulati de religia(oricare religie) in care cred orbeste.
SaveTheNature întreabă:
VLadAlexandru05 întreabă: