Mie nu-mi pasa nici de una nici de alta.
Si mi se pare fals ceea ce scrie acolo, pentru ca majoritatea oamenilor nu sunt pasatori nici fata de planeta nici fata de Dumnezeu... deci...
Cineva a spus ceva interesant sa se faca de like-uri.
Are un mesaj destul de interesant. Acest mesaj ne înddeamnă spre cunoștiințe mai avansate spunându-ne că dacă ne pasă de ceva ar fi bine să aflăm mai multe despre el. Și revenind la subiect, un anonim ne spune că trebuie sa știm.
Oricum, e foarte interesant... eu doar sper ca cel ce a editat poza să știe exact cea făcut și nu că a facut-o doar pentru like-uri )
Are un mesaj destul de interesant. Acest mesaj ne înddeamnă spre cunoștiințe mai avansate spunându-ne că dacă ne pasă de ceva ar fi bine să aflăm mai multe despre el. Și revenind la subiect, un anonim ne spune că trebuie sa știm.
Oricum, e foarte interesant... eu doar sper ca cel ce a editat poza să știe exact cea făcut și nu că a facut-o doar pentru like-uri )
Sunt de acord cu acest citat. Oamenii s-au tot luptat intre ei datorita faptului ca nu s-au inteles cand vine vorba de zei invizibili din cer. Facand asta, nu doar ca s-au omorat intre ei inutil, dar au uitat sa pretuiasca Pamantul. Ce folos sa stii cine a creat lumea, daca ai distrus-o intre timp?
DeProfundis99 întreabă: