| Maxim96 a întrebat:

"Prefer sa-mi traiesc viata crezand ca Dumnezeu exista si cand mor sa aflu ca de fapt nu exista, decat sa-mi traiesc viata crezand ca Dumnezeu nu exista si cand mor sa aflu ca de fapt exista".

Ce parere aveti?

38 răspunsuri:
| Ben00 a răspuns:

Ca ateu, dilema te poate distrage cand intingi pestele in usturoi. Negarea a tot scuteste creierul de efort si de o irigare abuziva cu sange.

| Mădă0611 a răspuns (pentru Ben00):

laughing ai dat cu bata in balta si te-ai stropit tot, ti-ai stropit si fratii; pai cine neaga tot, un crestin, care il vede doar pe dumnezeu sau diavol si restul e minciuna, sau un ateu care il neaga pe dumnezeu si diavol, restul punandu-l sub semnul intrebarii, cautand astfel raspunsuri? (intrebare retorica, sa nu iti pice deştele tastand)

| HueyFreeman a răspuns (pentru Maxim96):

Dar tu stii tainele ei? Vad ca o dai in stanga si in dreapta cu misterii misterioase, dar habar nu ai de biologie elementara.

| Maxim96 explică (pentru HueyFreeman):

Mare si infricosata este taina inimii de crestin, taina starii la hotarul Vesniciei, care prin inchinarea de fiu si binecuvantarea parinteasca se primeste si de Duhul cel Preasfant se pecetluieste.
Această inimă este deci Templul lui Dumnezeu.

Răspuns utilizator avertizat
| Maxim96 explică (pentru ßirGagaWelch):

Asta ce intrebare e? Nu le cunosc.

Răspuns utilizator avertizat
| faringosept a răspuns (pentru Maxim96):

"Eu cred cu inima, aceasta credinta vine din inima, nu din minte.Este o traire ce ne creaza bucuria!
O preadulce Iisuse lumineaza mintile acestea! "

laughing laughing laughing
Tu crezi cu inima. credinta ta nu vine din minte, dar te rogi lui Isus sa lumineze mintile altora...laughing
N-as fi deloc surprins daca as afla despre tine ca postezi intrebari si dai raspunsuri numai la misto, asteptand cu nerabdare sa vezi ce efect au avut aberatiile tale
Care-i faza cu Jackie Chan?