PS: Am fost la o nunta neoprotestanta avand in vedere ca ai mei sunt neoprotestanti, a fost ok insa predica a fost lunga si cam plisitoare, variaza intre o juma de ora-o ora.
Pai n-a fost dans, nuntasi stateau la o masa conversau, mancau si erau cantareti care cantau.
Desigur, nuntile sunt frumoase, sunt ocazii de bucurie, si cu atat mai mult cand cei doi ce s-au unit, respecta principiile lui Dumnezeu, si pot sa se bucure de aceea ocazie, in care nunta lor sa fie in armonie cu cerintele lui Dumnezeu care a instituit familia. Si Isus a participat la o nunta.Dar am remarcat ceva in filmarea ta, exemplul dansatorilor, si mirii erau intre ei, si erau bine instruiti, pentru a nu gresi in dans, este importanta instruirea, vezi a fost pentru o ocazie de bucurie, dar ce parere ai, de o instruire pentru a infaptui vointa lui Dumnezeu, si a ne bucura de mari binecuvantari, pentru viata eterna? Crezi ca este posibil?
Nu e chiar rara. Numai ca pe la noi nu se gaseste. Se cheama cinteza aurie (Carduelis tristis) si traieste acasa la "Turnului de Veghe"! (Nu cred ca chiar in turn! :)) )
O poti admira aici:
http://www.arkive.org/american-goldfinch/carduelis-tristis/
ingeras14 întreabă: