E o aiureala aparuta pe un site de glume. La cat de lacomi sunt popii n-ar fi o idee rea dar intr-un stat de drept nu pot face asa ceva.
Si mai zic unii despre crestini ca sunt naivi, dar inghit orice gluma de pe internet ca fiind adevarata.
E bine ca oamenii vad ca numai banii ii intereseaza. Dumnezeu e dezgustat de atitudinea lor.
Mi se pare o aberatie, sincer.
Biserica incurajeza sa punem copiilor nume de sfinti acum ne mai ia si bani?
Ai cumva linkul de unde ai obtinut aceasta informatie?
E pe Times New Roman.
Adica: "e pe internet, trebuie sa fie adevarat" si cu versiunea crestina: "o zice patriarhul, trebuie sa fie adevarat" si pentru ceilalti: "e in Biblie, trebuie sa fie adevarat".
Stiam ca e "Fake" cum l-am citit, era prea aberant sa fie adevarat, dar am dat sa vad ce zice si sfantul google, si desigur am gasit am gasit unde a fost postat initial, doar ca articolul in sine a fost preluat de un site cat de cat normal de sitiri, bistritaonline, parca, si 90% din comentarii chiar credeau ca articolul e veridic Ceea ce te face sa te intrebi despre simtul discernamantului la oameni...
"Times New Roman" e un site de glume si nimic altceva... Cum ai putut sa sazi in plasa?
Asta e, unii dintre noi sunt mai inceti.
anonim_4396 întreabă: