| sir sanjei a întrebat:

Preot ortodox acuzat de pedofilie.
In presa este relatata conversatia intre acesta si minor(baiat minor).
Preot pedofil si homosexual, adevar sau minciuna?

17 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Din nefericire sunt astfel de persoane. Dar nu aplica Biblia si Dumnezeu este dezgustat de astfel de conduita.

| RAY a răspuns:

Am auzit si eu conversatia aia, eu am mai afirmat aici ca nu exista crestinii romani =scuzami rasismul de care dau dovada

| Drimmero a răspuns:

Preotii sunt oameni, oamenii sunt scarbosi si spwrcati,, nu te astepta la multe din partea oamenilor/

| GoldenZenith a răspuns (pentru Drimmero):

Partial, gresesti. happy Nu toti preotii sunt asa.
In cazul in care nu cunosti, pacatele lor cantaresc de 3 ori mai mult decat cele ale oamenilor de rand, deci fii fara grija ca isi primesc o rasplata pe masura. (Asta dpdv religios.)
Si nici toti oamenii nu sunt spurcati, unii sunt "painea lui Dumnezeu".

| Drimmero a răspuns (pentru GoldenZenith):

Nu ma refeream la preoti, am zis doar ca si ei sunt oameni,, stim cu totii cum sunt oamenii( unii).

| anonim_4396 a răspuns (pentru GoldenZenith):

Corect, in timp ce voi sunteti "painea lui iehova".

| GoldenZenith a răspuns (pentru anonim_4396):

De unde pana unde remarca asta?

| anonim_4396 a răspuns (pentru GoldenZenith):

Asa, din crestinismul pe care-l porti.

| mentholinks a răspuns:

Poate voia sa incerce o noua metoda de transmitere a Duhului Sfant prin transfer de lichid.

| xerxes1 a răspuns:

"Lasati copiii sa vina la mine"
Marcu 10:14

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil si necrofil.

| AlexeHellsing a răspuns:

Cristian Pomohaci e homosexual, dar nu este acuzat de pedofilie.
A avut o comversație care poate fi purtată de orice altă persoană fără punerea în discuție a vreunui cap de acuzare.

| SG1995 a răspuns (pentru AlexeHellsing):

Daca nu era pedofil nu era scandal, ar fi fost strict problema BOR, dar din ce-am auzit tipul racolat era un pusti de 16 ani, si urma sa fie platit pentru prestati de natura sexuala.

| AlexeHellsing a răspuns (pentru SG1995):

Deci, în primul rând, tipul racolat avea 17 ani. Comform Art. 221 Noul Cod Penal Coruperea sexuală a minorilor Infracţiuni contra libertăţii şi integrităţii sexuale, acuzația de pedofilie i se atribuie unei persoane care a întreținut relații sexuale cu un minor care nu a împlinit vârsta de 13 ani. Cât despre presupusa racolare, din conversația celor doi reiese într-un mod evident că nu este prima dată când ating acest subiect, fără să mai spunem că tânărul a încercat să-l stoarcă pe Pomohaci de o sumă de bani fără să intre în discuție actul sexual. Eu personal și n-aveți decât să aruncați cu pietre în mine, îl consider pe Pomohaci drept victimă. Nu este din cauză că este preot, am o părere extrem de negativă de orice preot care pătează numele Bisericii, ci mai mult este din cauză că puștiul care l-a înregistrat știa de sentimentele părintelui, putea să-l ignore, putea să-i spună cât de mult îl deranjează sentimentele homosexuale la adresa lui. În schimb, el îl înregistrează, distribuie înregistrarea și mai încearcă să-l mai și stoarcă de baniîn timpul în care știa că-i sapă groapa. Eu personal nu-l consider pe acel puști drept copil. Ce a făcut este lipsit de orice strop de morală. Și da, admit că propunerile preotului au fost greșite, dar e un risc de care a fost conștient și sigur nu a riscat degeaba. Oricum, tot greșit e, dar puștiul a greșit mai mult.

| AlexeHellsing a răspuns (pentru AlexeHellsing):

Cum am spus, este strict părerea mea.

| SG1995 a răspuns (pentru AlexeHellsing):

Ok, faza e ca pe mine nu ma arde ca preotul e homosexual, dar nici nu stiam exact povestea, ca cica ar fi fost arestat. In fine doar actele sexuale cu minori sub 13 ani intra in categoria pedofilie? Cred ca e gluma proasta legislatia asta adica chestia asta era ok daca se aplica la varsta minima de 15 ani ( ca deh e o tampenie ca unul de 20 sa faca puscarie ca s-a cucat cu una de 15) dar 13 ani prea de tot.