Din nefericire sunt astfel de persoane. Dar nu aplica Biblia si Dumnezeu este dezgustat de astfel de conduita.
Am auzit si eu conversatia aia, eu am mai afirmat aici ca nu exista crestinii romani =scuzami rasismul de care dau dovada
Preotii sunt oameni, oamenii sunt scarbosi si spwrcati,, nu te astepta la multe din partea oamenilor/
Partial, gresesti. Nu toti preotii sunt asa.
In cazul in care nu cunosti, pacatele lor cantaresc de 3 ori mai mult decat cele ale oamenilor de rand, deci fii fara grija ca isi primesc o rasplata pe masura. (Asta dpdv religios.)
Si nici toti oamenii nu sunt spurcati, unii sunt "painea lui Dumnezeu".
Nu ma refeream la preoti, am zis doar ca si ei sunt oameni,, stim cu totii cum sunt oamenii( unii).
Corect, in timp ce voi sunteti "painea lui iehova".
De unde pana unde remarca asta?
Asa, din crestinismul pe care-l porti.
Poate voia sa incerce o noua metoda de transmitere a Duhului Sfant prin transfer de lichid.
Cristian Pomohaci e homosexual, dar nu este acuzat de pedofilie.
A avut o comversație care poate fi purtată de orice altă persoană fără punerea în discuție a vreunui cap de acuzare.
Daca nu era pedofil nu era scandal, ar fi fost strict problema BOR, dar din ce-am auzit tipul racolat era un pusti de 16 ani, si urma sa fie platit pentru prestati de natura sexuala.
Deci, în primul rând, tipul racolat avea 17 ani. Comform Art. 221 Noul Cod Penal Coruperea sexuală a minorilor Infracţiuni contra libertăţii şi integrităţii sexuale, acuzația de pedofilie i se atribuie unei persoane care a întreținut relații sexuale cu un minor care nu a împlinit vârsta de 13 ani. Cât despre presupusa racolare, din conversația celor doi reiese într-un mod evident că nu este prima dată când ating acest subiect, fără să mai spunem că tânărul a încercat să-l stoarcă pe Pomohaci de o sumă de bani fără să intre în discuție actul sexual. Eu personal și n-aveți decât să aruncați cu pietre în mine, îl consider pe Pomohaci drept victimă. Nu este din cauză că este preot, am o părere extrem de negativă de orice preot care pătează numele Bisericii, ci mai mult este din cauză că puștiul care l-a înregistrat știa de sentimentele părintelui, putea să-l ignore, putea să-i spună cât de mult îl deranjează sentimentele homosexuale la adresa lui. În schimb, el îl înregistrează, distribuie înregistrarea și mai încearcă să-l mai și stoarcă de baniîn timpul în care știa că-i sapă groapa. Eu personal nu-l consider pe acel puști drept copil. Ce a făcut este lipsit de orice strop de morală. Și da, admit că propunerile preotului au fost greșite, dar e un risc de care a fost conștient și sigur nu a riscat degeaba. Oricum, tot greșit e, dar puștiul a greșit mai mult.
Cum am spus, este strict părerea mea.
Ok, faza e ca pe mine nu ma arde ca preotul e homosexual, dar nici nu stiam exact povestea, ca cica ar fi fost arestat. In fine doar actele sexuale cu minori sub 13 ani intra in categoria pedofilie? Cred ca e gluma proasta legislatia asta adica chestia asta era ok daca se aplica la varsta minima de 15 ani ( ca deh e o tampenie ca unul de 20 sa faca puscarie ca s-a cucat cu una de 15) dar 13 ani prea de tot.