23 răspunsuri:
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Am ramas cu gura cascata! E un film? Cand, cum, unde?

| Nucreeed explică (pentru мιнαɛℓα36):

E adevarathappySe intampla in America(Los Angeles). Daca nu eram noi cu 50 de ani in urma, se intampla si la noi la fel.

| мιнαɛℓα36 a răspuns (pentru Nucreeed):

Sa fii sigur de asta! Dar se va intampla si la noi cat de curand! Cei 50 de ani, ne ajung din urma, destul de rapid happy

| OnuOnulică a răspuns:

Lol

| ErrorFound a răspuns:

Impusca-i-as in cap pe toti...

| Rakanishuu a răspuns:

Lol

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfinţia voastră, este un cuvînt, spune Mîntuitorul: "In Casa Tatălui, Meu multe locaşuri sunt".

- Arhimandrit Arsenie: Asta nu în ce priveşte Adevărul, ci în ce priveşte trăirea Adevărului, este acest pasaj.

- Este o părere, pe care o exprimă chiar unii dintre teologii ortodocşi, cum că ar fi vorba de un locaş mai mic pentru protestanţi, un locaş pentru catolici etc.

- Arhimandrit Arsenie: Aceste locaşuri sunt considerate după gradul de trăire, de împlinire privind Adevărul; asta este, nu altceva pentru că, dacă sunt mai multe locaşuri, îşi fac loc şi adventiştii, de ce nu? Dar îşi fac loc, dacă vrei aşa, chiar şi turcii şi îşi fac loc toate religiile pentru că sunt locaşuri multe acolo; nu?

- Dacă-i mîntuie Mîntuitorul…

- Arhimandrit Arsenie: Mîntuitorul doreşte să se mîntuie toată lumea, dar El a spus cum se mîntuie; şi cine nu va respecta, a spus că nu se va mîntui – gata; spune Mîntuitorul: "Cine n-adună cu Mine risipeşte".

| HDeNiSaR a răspuns:

Au dita mai mașinile și vilele ca amețești când te uiți la ele...
și dacă te duci la ei sa te ajute iți spun că mai sunt locuri în cimitir, dacă vrei sa îngropi pe cineva, dacă nu le dai bani te pune să îngropi mortul în gradina... asta da ajutor laughing - tot ce fac este să fure de la oameni ca ei sa traiască în lux... nu le pasa de ceilalți nici cât negrul sub unghie

| anonim_4396 a răspuns (pentru HDeNiSaR):

Incinerarea este cea mai buna idee.
Nu inteleg de ce ai pastra corpul parintelui tau putrezit. crestini nebuni

| HDeNiSaR a răspuns (pentru anonim_4396):

Mă refeream în caz general...am avut unul in zona mea.
nu erau în relaţii foarte bune cu domnul preot pentru ca atunci cand mergea de doua ori pe an pentru bani inchideau poarta - pentru ca nu aveau ( abia se descurcau ei -sa aiba ce sa manance) şi a murit un membru al familiei şi nu i-a lasat sa-l ingrope in cimitir ( le-a spus sa-l ingroape in gradina)
ce mentalitate!

"Dumnezeu nu va lasa biserica lui atinsa de portile iadului"

| HDeNiSaR a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu exista nici un Iad!
ok! comentaţi toţi acum laughing

Vine acum angel si ne face batuti in cap de satan, orbiti de lumina lui lucifer.

| sunrises a răspuns (pentru anonim_4396):

Cand unu e de alta credinta ii convine sa spuna orice;

| droid96 a răspuns (pentru HDeNiSaR):

Perfect de acord!

| Angel0 a răspuns (pentru anonim_4396):

Doar batuti in cap.
Cum naiba sa confunzi un preot cu un predicator al unui cult oarecare?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Angel0):

Ignorand injuratura venita de la preasfintia ta.
Predicatorul face acelasi lucru ca si preotul, fraiereste oamenii.
Predicatorii sunt niste oameni ca astia de pe TPU care spun ca l-au gustat pe Dumnezeu si sunt indoctrinati la maxim.
Adica preotul spune atatea minciuni pe minut incat mai vin cativa in ajutorul lui si tot aia este. Le ies bani impreuna.
Is curios, voi ce faceti cand vine la usa un caz fals si iti cere bani?
Regretati ca nu ati ajutat pe bietul hot?laughing

| HDeNiSaR a răspuns (pentru droid96):

Nu sunt eu în măsură să-i judec.
dar ar trebui să fie un exemplu nu să indemne la materialism şi imoralitate...

| Angel0 a răspuns (pentru anonim_4396):

Recunosc usor un om de incredere de un pacalici, un om care are inclinatii spirituale de unul care nu are.
Evit sa am relatii de orice tip cu persoane care nu au inclinatii spirituale.Nu sunt de incredere.
Deformatie profesionala sau mai degraba intuitie.

| Nucreeed explică (pentru Angel0):

Daca nu crezi in dumnezeu nu inseamna ca nu ai o viata spirituala.Doar ca tu nu'ti poti imagina viata fara dumnezeu...

| NameoftheCentury a răspuns:

Religia e doar o afacere.

| Aborted a răspuns:

Asa vrea sa ajunga si Maxim96.

| droid96 a răspuns:

As vrea sa citesc raspunsul lui maxim96, sa vad ce are de zis despre sfintii lui popi