anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Preoții au voie să-și dea cu parfum?
Până acum nu am simțit nici un preot să miroasă a parfum.
Nu mă refer în biserică, la slujbă, ci în timpul liber.
De exemplu, șeful meu care e preot, e îngrijit, merge la sală, dar a parfum nu miroase niciodată.

Răspuns Câştigător
| helpforyou a răspuns:

Bineinteles ca au voie. Din moment ce merge la sala, nu prea cred ca nu foloseste nimic.
Dar nu toti barbatii adora sa se dea cu un parfum care muta nasurile cand intra intr-o incapere.
poate foloseste ceva foarte discret sau poate ca nu foloseste.

4 răspunsuri:
| Hammurabi a răspuns:

Preoții miros, chiar foarte puternic, a tămâie, mir, smirnă (care sunt mirosuri f plăcute)
Hainele lor sunt impregnate din biserică cu mirosurile respective (și în mod sigur și barba, pielea)
Cum ai vrea să mai folosească și mirosuri sintetice de parfum? Să iasă un fel de amestecătură ciudată?

Răspuns utilizator avertizat
| DjSannan a răspuns:

Nu există o regulă specifică care interzice preoților să-și dea cu parfum. Decizia de a folosi sau nu parfum este la latitudinea fiecărui preot, ținând cont de propriile convingeri și preferințe. Unele biserici sau ordine religioase pot avea reguli specifice privind utilizarea parfumului, dar acestea variază de la una la alta

| Fantaspirit a răspuns:

Divinizezi preoții mai ceva ca pe propriu creatorhee hee
Nu prea se dau cu parfum, dar înafara jobului nu se știe depinde de la caz la caz, nu vad sa fie un păcat. Îl vrei și mirosand frumos? Fa-i tu cadou un parfum, și apoi când urmează să vă strângeți in brațe și să vă pupați pe obraz să îl strangi in brațe puțin mai puternic si sa ii faci un compliment happy